פיברודיספלסיה,ממש חשוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיברודיספלסיה,ממש חשוב
    ש
    10/11/2021

עברתי תאונת דרכים קשה כרוכב ומהרגע הראשון שזכור לי שניסיתי לעמוד כאבה לי מאוד הברך, צילמו ראו שאין שברים והפנו אותי לmri. לאחר רנטגן נוסף לברך לפני הmri חייג אלי הרופא ומסר שכנראה יש פיברו דיספלזיה ויש לעבטר מיפוי ספקט ולאחר מכן יבוצע mri. השאלה היא מה זה בכלל פיברו דיספלזיה והאם הכאבים מעל לחודש עדיין כואבים ואי אפשר ליישר את הרגל. וההליכה בצליעה, כאבים חזקים וכמו משהו שתופס לי את הברך ומכווצץ אותה גם מהחלק הפנימי בעיקר וגם מהחיצוני. אני ממש רוצה לדעת בבקשה מה זה אומר האבחנה הזו והאם זה קשור לfcdשרשמו ברנטגן שביצאתי?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיברודיספלסיה,ממש חשוב

הוספת תגובה

• אודה אם מישהו יענה לי,אני ממש לחוץ

ש
    15/11/2021

אודה על התגובה אני ממש לחוץ לדעת ואין תגובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא רואה כל קשר בין תאונה לבין פיברודיספלזיה

ד``ר אליהו ליברטי
    04/02/2022

אני לא רואה כל קשר בין תאונה לבין פיברודיספלזיה. המחלה פיברודיספלזיה נדירה ביותר. מדובר במחלה תורשתית שמתחילה להתבטא כבר בילדות. כנראה שזה לא המצב אצלך. למה הברך כואבת? זה כבר סיפור אחר. צריך לבדוק פיסית את הברך ורק אח"כ לראות תוצאת בדיקות נוספות. חזור לאורטופד שהפנה אותך לבדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו