מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מפרק ירךמשה27/06/2008
שלום ד"ר סוזנה אני בן 21 ואני סובל שנתיים ממפרק הירך בתוצאות סיטי קיים חשד לשבר ניתוק של הקצה החיצוני של האצטבלוםם וקיימת דפורמציה של ראש הירך שמתבטא בני תהלכים ניפרדים 1 זיזים קוצנים בגבול המידיאלי של הראש 2השטחה של הגבול החיצוני של ראש הזרוע עם פרגמנטים גרמים זעירים חשודים לשבר. ובמ אר רי הודגמו שינויים ארטרוטים בפרק עם מוקדי בצקת מח העצם תת קורטלים יותר מהצד של האצטבולום וגם נוזל יתר תוך מפרקי ובתוך הודגמו מוקדים רבים בעלי סיגנל נמוך בt1 וt2 חשודים כגופים תוך מפרקים חופשיים רשום שזה חשוד לאוסטאוכננדרומטוזיס סינוביאלית .. רגל ימין שלי יותר ארוכה מרגל שמאל אני יודע שזו היא הסיבה לכל הנזק שניגרם רציתי לדעת עם יש אפשרות שאני לא חייב להחליף מפרק ואם לאחר ניתוח יהיה אפשר לאזן את אורך הרגליים כדיי למנוע בעיות נוספות בנוסף אני ישמח לשמוע חוות דעת ממך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למשה - מפרק הירך
ד``ר אליהו ליברטי29/06/2008משה שלום, החלפת מפרק הירך בגיל 21 הוא צעד שיש לנסות לדחותו ככל האפשר אם כי לעתים הוא בלתי נמנע.ייתכן וניתן לעזור לך לפחות זמנית על ידי אטרוסקופיה של המפרק. ניתוח כזה מתבצע בבית חולים תל השומר. התשובה אם צריך להחליף את המפרק עכשיו יכולה להינתן אחרי עיון בצילומים עצמם, ובדיקה שלך. אם אמנם תעבור את הניתוח ניתן במהלכו גם לבצע תיקונים באורך הרגל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים שלא נפסקים בין הברך לכף הרגל
פענוח צילום רנטגן ברכיים ומה זה אומר
פיענוח מיפוי עצמות ומה אומר דגש לשתות
כאבים בברכיים ימין ושמאל ואולטרסאונד
קרעים במיניסקוס והזרקת חומצה הילרונית לברך
תחושת לחץ בברך בעקבות חבלה
הסתיידויות ונוזלים בברך והמלצת המנתח היא
טיפול באקטמרה ומחסורו והאם הוא זמני
שחיקת סחוס בברכיים אוסטואריטיס גיל 81
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?