מפרק ירך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפרק ירך
    שרה
    01/08/2008

עברתי השתלת מפרק ירך לפני ארבעה חודשים כעת הופיעו לי קליקים בזמן הרמת הרגל לצורך התלבשות האם זה מעיד על בעיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מפרק ירך

הוספת תגובה

• תשובה לשרה

ד``ר אליהו ליברטי
    01/08/2008

מזל טוב שרה, תתחדשי על מפרק הירך. אני מקווה שתפיקי ממנו הרבה שנים מהנות ובריאות. ועכשיו לקליקים. הרבה משתלי ירכיים ובעיקר ברכיים משמיעים קליקים בתנועה מסויימת. זה מעיד על "חופש קל" בין שני המרכיבים של המשתל. במקרה שלך בין התפוח המקובע לתוך התעלה שבעצם הירך לבין החלק הקעור הדומה למחבת כדורי המושתל בעצם האגן.שני חלקים אלה לעתים מתרחקים מעט זה מזה, וחוזרים וסוגרים את המרווח הרגעי הזעיר תוך השמעת קליק. זאת למרותשהם יכולים להיות מעוגנים באופן יציב בעצם בה הם מושתלים. ברוב רובם של המקרים לקליקים אין משמעות והם לא סימן שמשהו לא בסדר. אם הם מלווים בכאב חזק, פני למנתח שלך.. במקרה כזה עלייך להיבדק ולבצע צילום במידת הצורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שרה
    02/08/2008

תודה על התשובה הרגעת אותי מאד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו