כאבים במפרק הירך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים במפרק הירך
    אלי
    05/08/2008

שלום רב! שמי אלי,בן 37,מתחילת נובמבר 2007 החלו כאבים במפשעה בצד ימין בהליכה תוך התעלמות מוחלטת מצידי הדבר התפתח והכאב התעצם במידה רבה עד שבמרץ 2008 בבדיקת MRI היה לי חשד ל AVN האורטופד המטפל שלי המליץ על דריכה מוגבלת על רגל ימין בהעזרות קביים ,ביולי 2008 זומנתי שוב לMRI ומה שאובחן כחשב לAVN או בצקת לשדית נסוג לחלוטין והבדיקה נמצאה תקינה. (לשמחתי יש לציין) מה שלא משמח אותי שאני עדיין צולע (יש לציין מנובמבר 2007) הצליעה השתפרה במקצת אולם אני עדיין סובל מכאבים די חזקים במפשעה באגן ובישבן הימני כמו כן החלו כאבים בישבן השמאלי ומפמשעה שמאל. החלתי באופן רציף שחייה באופו מתמיד כבר חודש וחצי אני די מיואש אף פעם בחיי לא ניתקלתי בדבר עיקש ומתיש כגון זה האם מישהו יכול לעזור לי בייעוץ איך להתמודד עם כאבי הבלתי פוסקים(כמו כן השלתי 12 קילו ממשקלי שעומד עכשיו על 106 ק"ג) אודה לכם על תשובתכם .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים במפרק הירך

הוספת תגובה

• כאבים במפרק הירך

ד``ר סוזנה הורוביץ
    05/08/2008

יתכנו 2 סיבות נוספות לכאבים סביב עכוז ומפרק ירך, שאינן קשורות לעצם:
    האחת- נזק למפרק הירך, כגון קרע של לברום של מפרק ירך. לשם אבחון הדמייתי של הבעיה יש צורך בביצוע בדיקת MRI של מפרק ירך בתוספת הזרקת חומר ניגוד.
    השניה- כאבי גב תחתון עם מעורבות של עצב המעצבב את איזור מפרק הירך. לאבחון דרושה בדיקת הדמייה לעמוד שדרה מותני.
    על מנת להגיע לאבחנה בין כל האפשרויות, יש צורך בבדיקה אורטופדית חוזרת.
    למותר לציין, שאבחון נכון יאפשר טיפול יעיל וממוקד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו