כאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים
    טל
    19/08/2008

שלום , לפני שנתיים התחילו לי כאבים במפרקי הירך בשעות הלילה (בשכיבה) אח"כ הכאב נעלם והופיע במעבר מישיבה להליכה וגם נעלם. היום אין כאב אבל יש הגבלה בתנועה (נראה בישיבה מזרחית כשהרגל לא יכולה לרדת למטה). בצילומים לא נראה כלום, הומלץ על פיזיוטרפיה שלא הועילה ועל מדרסים. במקביל , לאחר הליכה, רכיבה על אופניים, ריצה - יש נוקשות ברגליים (קבעון) וכאב בגב תחתון שנמשך יממה שלמה. האם יש קשר בין הירך לבין התחושה לאחר ספורט אירובי מאומץ? מה היית ממליץ לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים

הוספת תגובה

• כאבי גב וירך -

ד``ר אליהו ליברטי
    19/08/2008

על פי סיפורך מדובר כנראה בכאבים משני מקורות. 1.גב תחתון 2. פרק ירך (אולי). יש להדגיש שלעתים קרובות כאבים מעל העכוז (באיזור הכיס האחורי בו מצוי בדרך כלל הארנק) הם כאבים ממקור הגב התחתון ולא ממפרק הירך. כאבי לילה הם סיבה לבירור מעמיק יותר הכולל בדרך כלל גם בדיקות דם ובדיקת מיפוי עצמות. ספורט אירובי מאומץ ורכיבה על אופניים לא פעם מזמינים כאבי גב. הספורט המומלץ לסובלים מכאבי גב תחתון הוא שחייה. אני ממליץ על בדיקת אורטופד לקבלת אבחנה מדוייקת והחלטה על הטיפול המתאים ביותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו