בירכיים בוגדניות וכואבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בירכיים בוגדניות וכואבות
    חסוי בלום
    18/09/2008

אני יש לי נכות בפמור שבר מרוסק הכולל השתלת עצם משנת 1981 ומקובע בפלטינג +12 ברגים אחד הברגים ואו יותר תקועים ומוברגים קרוב מאוד ואו ממש בתוכו בראש הפרק התחתון של הפמור וזה לעיתים ממש כואב ולא נוח יש לי חריקות והברך השניה חבל"ז החלה לכאוב ברמות שלא יתוארו אני מהלך בצליעה ועים מקל הליכה שנים ארוכות מאז הפגיעה ,אני ממש מיואש נכון שאני לא צעיר בן 62 אבל ממש אין לי איכות חיים בגלל זה ,זה מקשה עלי הן בהליכה והן בישיבה לעיתים הברך השמאלית בה בוצע הקיבוע לעיתים חורקת לי כמו קטר האם אפשר לקבל כאן ייעוץ מה קורה לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בירכיים בוגדניות וכואבות

ד``ר אליהו ליברטי
    21/09/2008

קשה לדעת לפי תיאורך לדעת מה מצב המפרקים ומה דרגת השחיקה הקיימת בהווה. יש היום הרבה מאד פתרונות בהם עוזרים גם לאנשים עפ פגיעות קשות. גיל 62 אולי אינו ממש צעיר אך הוא בהחלט לא מבוגר. אין סיבה להרים ידיים בשלב כל כך מוקדם בחיים. פנה לייעוץ אורטופד המתמחה בניתוחי מפרקים, הבא את הצילומים שיש לך, יחד תקבלו החלטה לדרך הטיפול הטובה ביותר במקרה הספציפי שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו