מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רבחן06/10/2008
שלום רב עברתי ניתוח ארתרוסקופיה בברך שמאל לפני כחצי שנה. ממצאי הניתוח קרע חלקי ברצועה צולבת קדמית ורצועה צולבת אחורית. נכון להיום כאשר אני מכופף את הברך כמעט עד הסוף יש תחושה של תקיעה. גם ביישור הברך ישנה בעיה כאשר אני מיישר את הברך עד הסוף גם פה אני מרגיש שמשהו תקוע. כאשר אני משווה בין שתי הרגלים רואים שברך שמאל לא מתיישרת עד הסוף. לפני כשבועיים הייתי אצל אורטופד לביקורת והוא אמר לי שהכל בסדר ורשם בדיקה של הברך תקינה. אני התחלתי לרוץ לפני כחודשיים והכל בסדר בריצה. אני עושה טיפולי פיזוטרפיה. איך אני יכול לקבל בדיקת MRI על מנת לראות מה מצב של הברך. האורטופד אמר לי שאין צורך לעשות MRI. לפי ההסבר הנ''ל מה מצב הברך לדעתכם? מה אני יכול לעשות כדי לשפר את טווחי התנועה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לחן
ד``ר אליהו ליברטי07/10/2008בדיקת MRI אכן לא מדוייקת לאבחון בעיות בברך. אחוז הטעות של הבדיקה נע בין 40% ל- 60%, כך שאי אפשר להתמך עליה ולכן היא די מיותרת. האזנה קשובה לתלונות החולה ובדיקה ידנית טובה יובילו לאבחנה נכונה במרבית המקרים. פגיעה ברצועות אינה גורמת לתקיעה של הברך. פנה לקבל דיעה נוספת מאורטופד אחר רצוי אורטופד שתחום עיסוקו העקרי הוא ניתוחים ארטרוסקופיים לברך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים שלא נפסקים בין הברך לכף הרגל
פענוח צילום רנטגן ברכיים ומה זה אומר
פיענוח מיפוי עצמות ומה אומר דגש לשתות
כאבים בברכיים ימין ושמאל ואולטרסאונד
קרעים במיניסקוס והזרקת חומצה הילרונית לברך
תחושת לחץ בברך בעקבות חבלה
הסתיידויות ונוזלים בברך והמלצת המנתח היא
טיפול באקטמרה ומחסורו והאם הוא זמני
שחיקת סחוס בברכיים אוסטואריטיס גיל 81
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?