שחיקת סחוס מוחלטת וכאבי ברכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחיקת סחוס מוחלטת וכאבי ברכיים
    רותי
    26/10/2008

שלום רב.,

אבא שלי בסביבות גיל 80 סובל מזה שנים משחיקת סחוס וכאבי ברכיים.
    המליצו לו על ניתוח אך לאחר התיעצות עם המרדים לא ניתן לנתח אותו עקב מצבו הבריאותי.
    הוא אחרי ניתוח מעקפים ויש לו קוצב לב.
    הוא מקבל תרופות ללב וכן משככי כאבים.
    הוא מסוגל ללכת אבל בקושי רב.
    האם יש אפשרות להמליץ על טיפול כל שהוא , מלבד ניתוח?

האם ידוע למשהוא על משהוא שיכול לעזור לנו, ניסנו בבית חולים הדסה, שערי צדק והם מפנים רק לניתוח.

אשמח להתעדכן.

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לרותי,

ד``ר אליהו ליברטי
    26/10/2008

ראיתי הרבה חולים במצב כללי די קשה שעברו ניתוח. כדאי לבקש שוב ייעוץ בכיר ממחלקת ההרדמה . אך בואי נניח שממש אסור להרדים אותו. במקרה זה האפשרויות באמת מוגבלות. הייתי מנסה הזרקות לתוך הברך שהתפרסמו בקהל כ"זריקות של כרבולת תרנגולת". היום החומר מופק כולו במעבדות ללא עזרתן של התרנגולות. מדובר בחומר העושה מעין פעולת שימון של הברכיים. ראוי לציין כי אם הברך מאד שחוקה גם זה לא יעזור. האם הוא משתמש במקל או הליכון. האם הוא ניסה שימוש במגיני ברכיים שונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ברכיים

דיני
    26/11/2008

שלום המלצתי כאן באתר מנסיון על מוצר טבעי מעולה בשם וונדרפלקס מנסיון שלי כדאי לך לנסות אין לו שום תופעות לוואי והוא עוזר מצוין דיני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו