רצועה בברך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רצועה בברך
    איתן
    02/11/2008

שלום, לפני כשבוע רקדתי בארוע משפחתי, ולפתע הרגשתי כמו "קנק" בברך ברגל שמאל. בלילה שנתי נדדה ולא יכולתי לישון בגלל כאבים בבוקר היה קשה לי ללכת. הלכתי לרופא שבדק אותי ואמר לי שכנראה יש לי מתיחה ברצועה ואולי מיניסקוס ונתן לי כדור אתופאן 400 xl פעמיים ביום. לאחר יומיים שלקחתי את הכדורים קבלתי פריחה וגירוד בפנים ובגוף, דברתי עם הרופא והפסקתי ליומיים לקחת את הכדורים. חזרתי לקחת כדור רק בערב ובלילה אני חש גירוד בגוף.במקביל אני הולך פחות או יותר ללא כאבים רק כאשר אני נכנס לאוטו או יוצא ומקפל את רגלי ו/או עושה תנועה מסוימת אני חש מעין כאב. שאלתי: האם ניתן לקחת כדור אחר ללא תופעות לואי? האם על סמך המצב הקיים ניתן להגיד מה הבעיה? קבלתי הפניה לעשות מיפוי לברך האם יש צורך בכך? תודה רבה מראעש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רצועה בברך

הוספת תגובה

• רצועה בברך

ד``ר סוזנה הורוביץ
    02/11/2008

יתכן שסבלת מקרע במניסקוס או ממתיחה של רצועה בברך.
    מיפוי SPECT יוכל לסייע באיבחון מדויק יותר של הפגיעה בברך.
    רצוי שתימנע מנטילת התרופה האנטי דלקתית שנטלת, היות ואתה סובל מאלרגיה לתרופה זו.
    אם אינך סובל עוד מכאבים חזקים, אין צורך בנטילת תרופות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו