מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נתוח מניסקוסנעמי04/11/2008
זה כחצי שנה שאני סובלת מבעיות בברך שמאל. התחיל עם 6 שבועות של קושי לישר את הרגל עם כאבים בהמשך קושי גדול ביציבות של הברך בקימה מישיבה ,כאבים בלילה ובכיפוף,תפיסה של הברך צליעה ועוד מספר תופעות במשך תקופה ארוכה ורצופה. פיזיוטרפיה לא עזרה אפילו החריפה את הכאבים. לפני מספר שבועות מומחה ברכיים קבע שיש קרע במינסקוס ואכן לאחר MRI מלפני שלושה שבועות אובחן: סיגנל מוגבר במיוחד במניסקוס הפנימי בקרן אחורית,יתכן מתקשר למשטח הארטיקולרי האנפריורי-יתכן קרע מניסקלי, אין עדות ודאית לפרגמנט מניסקלי חופשי. בסכום, קרע בקרן אחורית של המיסקוס המדיאלי...(כל יתר הגורמים בבדיקה תקינים) יש לי תאריך לנתוח לאמצע נובמבר. השאלה שלי..... באופן פתאומי היו כמה ימים של הקלה בכל התופעות. עדיין היו כאבים ואי נוחות אך חלה הטבה במצב. לאחר מכן היו שוב כמה ימים עם כאבים חזקים יותר ,מוגבלות בתנועה ,עכשו כיומיים שוב הקלה משמעותית. האם מומלץ לחכות עם הניתוח במצב זה או בכל מקרה יהיה צורך בנתוח לפי הממצאים? אני בת 55 רגילה להתעמל ועושה הליכה יום יום. אני חולת סכרת לחץ דם מטופלת בכדורים, עברתי כמה נתוחים בשנים אחרונות (לא אורטופדי) אין לי החלמות קלות (בעיה של רפוי רקמות). אודה לך על כל מידע לגבי הצורך בבצוע נתוח או האם יש מקום לטפול שמרני. אם אינני מבצעת את הנתוח האם זה יגרום בהמשך לדלקת פרקים?(אני סובלת osteoarthritis בידיים וצוואר) תודה על עזרתך נעמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח מניסקוס
ד``ר סוזנה הורוביץ04/11/2008קרע במניסקוס לא יחלים.
לכן מומלץ לעבור ניתוח ארטרוסקופיה ולהוציא את החתיכה הקרועה מהברך.
קרע במניסקוס אינו גורם למחלה של דלקת מפרקים, אך הוא יכול לפצוע את הסחוס בתוך הברך, והקרע אף עלול לגדול, ולערב חלק גדול יותר של המניסקוס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים שלא נפסקים בין הברך לכף הרגל
פענוח צילום רנטגן ברכיים ומה זה אומר
פיענוח מיפוי עצמות ומה אומר דגש לשתות
כאבים בברכיים ימין ושמאל ואולטרסאונד
קרעים במיניסקוס והזרקת חומצה הילרונית לברך
תחושת לחץ בברך בעקבות חבלה
הסתיידויות ונוזלים בברך והמלצת המנתח היא
טיפול באקטמרה ומחסורו והאם הוא זמני
שחיקת סחוס בברכיים אוסטואריטיס גיל 81
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)