פגיעהבסחוס הברך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגיעהבסחוס הברך
    אריק
    05/11/2008

מהי הפעילות הספורטיבית המותרת לאחר פגיעה בסחוס בברך בדרגות הבאות ולאחר ניתוח : 1.נזק דרגה 4 MFC. 2.נזק דרגה 3 סולקוספמורלי. 3.נזק דרגה 1 בפיקה. 5 חודשים לאחר הניתוח עדיין ישנה צליעה בהליכה ולפעמים בריחה של הברך,קושי בעליית מדרגות,וכאבים חזקים בנסיון לרוץ. כמו כן בבקרים לוקח זמן עד שהברך חוזרת לעצמה בעיקר בהתעוררות. האם זהו המצב שאני אמור לחיות עימו,אני בן 32. לציין כי כבר הוזרק לי ארטריז לברך סדרה ראשונה אך ללא הועיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פגיעהבסחוס הברך

הוספת תגובה

• תשובה לאריק

ד``ר אליהו ליברטי
    05/11/2008

דרגה 4 פרושה עצם חשופה ללא סחוס. דהיינו שחיקה גמורה עד העצם שמתחת. מספיק שיש לך איזור אחד כזה באיזור הדריכה על מנת להמליץ לך להימנע מריצה או הליכה ספוטבית. אופניים זה הרע במיעוטו אבל זה וודאי לא טוב. שחיית חתירה הוא כמעט הספורט היחיד בו יש פתוח סבולת לב-ריאות ללא נזק ממשי למפרקים או לגב. אפשרות נוספת היא התעמלות קבוצתית מודרכת ללא החלק האירובי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו