בעיות במפרקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות במפרקים
    ר.
    11/11/2008

שלום, אני בן 15 ומפעיל את גופי באומנויות לחימה באופן סדיר(11). בנוסף, אני גם מרים משקולות(14). בערך מגיל 12 -13 הברכיים והמרפקים התחילן להשמיע קליקים ולגרום לכאב כאשר אני משאיר אותם בתנוחה אחת(כיפוף) זמן רב. לאחרונה זמן זה התקצר. 1 למה זה קורה ואיך מטפלים בזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות במפרקים

הוספת תגובה

• בעיות במפרקים

ד``ר סוזנה הורוביץ
    11/11/2008

מדובר בעומס יתר על המפרקים בזמן הרמת משקולות.
    אני ממליצה לך לתת למפרקים זמן מנוחה ארוך יותר בביצוע הרמת משקולות, ולהימנע מלהמצא זמן רב בתנוחת כיפוף שגורמת לך לכאב ולקליקים לאחר מכן.
    אני גם ממליצה לך לעבור להרמת משקולות קלים יותר למשך פרק זמן קצר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ר.
    11/11/2008

תודה על התשובה. אבל הבעיות התחילו עוד לפני שהרמתי משקולות. התחלתי להרים משקולות לפני בערך כחצי שנה, בעוד שהבעיות התחילו לפני שנתיים בקירוב. לפי העצה שלך נראה שהמשקולות החמירו את הבעיה אך לא היו הגורם הראשוני שלה. א.למה זה התחיל מלכתחילה ? ב. חוץ מהקשר למשקולות, מה הן דרכי הטיפול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ברכיים

ד``ר סוזנה הורוביץ
    11/11/2008

מעבר לאמור בהקשר של עומס יתר, הנובע מסיבה זו או אחרת, יש צורך שתיבדק קלינית על ידי אורטופד/ית ברכיים, על מנת להשיבך פרטנית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו