כאב חריף בברך שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב חריף בברך שמאל
    מירי
    18/11/2008

אני בת 58, סובלת מאי ספיקת כליות כרונית ומגאוט. לפני כחודש ימים הופיע כאב חריף מאחורי ברך שמאל, הכאב היה חריףעד שנאלצתי לשבת על כסא גלגלים.לאחר טיפולי עיסוי ע"י פיזיוטרפיסט, הכאב חלף כלא היה. לאחר כשבוע החל כאב בקדמת הברך, בעצם, כאב שהלך והתגבר עד שלא יכולתי לתפקד. בצלום נראים שינויים ניווניים מינורים,שלפי שנאמר לי אופיינים לגילי. האורטופד נתן לי משככי כאבים המכילים פראצטמול וטרמדקס,היות והנפרולוג אסר עלי לקחת תרופות נוגדות דלקת. כמו כן הפנה אותי מידי למומחה לברכיים, שבמישוש קבע שאין הצטברות נוזלים והזריק לי זריקת קורטיזון למפרק. מיד לאחר ההזרקה הכאב חלף כמו באורח פלא. וחצי שעה לאחר מכן הוא חזר.שאלתי האם עלי להעזר בסבלנות ולחכות להשפעת הזריקה, האם מנוחה תעזור(אני המשכתי בעבודתי כמורה בכל התקופה) תחבושות קרח עוזרות. האם להמשיך? האם יכול להיות שזה פשוט התקף גאוט ואז אין מה לעשות כי ממילא אני מטופלת. בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב חריף בברך שמאל

הוספת תגובה

• כאב חריף בברך שמאל

ד``ר סוזנה הורוביץ
    18/11/2008

כאב חריף בברך יכול להגרם גם על ידי מחלת גאוט שממנה את סובלת.
    אני ממליצה לך להמשיך להמשיך בטיפולים שמרניים, כגון פיזיותרפיה או תחבושות קרח.
    אם כעבור מספר שבועות לא יחול שיפור משמעותי, יש צורך בבדיקה חוזרת של אורטופד/ית ברכיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו