קרע במניסקוס המדיאלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרע במניסקוס המדיאלי
    דניאל
    13/12/2008

1. האם כדאי לדרוך על הרגל עד שאני יבצע את הניתוח למרות שיש לי קרע במניסקוס הפנימי ??? 2. כמה זמן לאחר הניתוח אני יוכל לשוב ללכת רגיל ולחזור לפעילות ספורט...??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרע במניסקוס המדיאלי

הוספת תגובה

• קרע במיניסקוס המדיאלי

ד``ר סוזנה הורוביץ
    13/12/2008

1. כן.
    2. בממוצע אנשים חוזרים לפעילות בתוך 1-6 שבועות, תלוי בממצאי הארטרוסקופיה, תלוי במנתח ותלוי בהחלמה האישית של החולה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחזור רצועה צולבת +מניסקוס

איתי
    14/02/2009

שלום רב! אני אחרי שחזור רצועה צולבת בברך +תפירת המניסקוס המדאלי שאלתי היום אני שבועיים אחרי הניתוח ועדיין לא בטיפול פיזיוטראפי רק משתמש במכשיר CPM בבית י האם זה בסדר? או שאני חייב לעשות פיזיוטרפיה לפי הפורטוקול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחזור רצועה צולבת + מניסקוס

ד``ר סוזנה הורוביץ
    14/02/2009

בגלל תפירת מניסקוס לא ניתן לבצע פיזיותרפיה רגילה כמו לאחר שחזור רצועה בלבד.
    נראה לי שהטיפול שאתה מקבל הוא נכון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו