מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב באמצע הלילהבועז31/01/2009
אני בן 57. מזה כשבועיים אני מתעורר באשמורת האחרונה עם כאב חזק בברך שמאל, בצד הפנימי התחתון של הברך. שמתי לב שאם אני קם והולך הכאב נעלם או יורד משמעותית. גם כרית חמה גורמת לירידה בתחושת הכאב -כאילו שהקור בלילה וחוסר התנועה תורמים למצב. הכאב התחיל בתקופה שבה עברתי לאימון אירובי ארוך יותר אבל אין לי אינדיקציות לקשר ישיר בין הופעת הכאב לאימון הגופני. בגלל שהכאב לא רק שלא מתגבר במאמץ אלא אף נעלם, אני מניח שלא מדובר על שחיקת סחוסים. בימים האחרונים אני מרגיש את האזור רגיש גם בשעות היום (לא אותו כאב שמופיע לקראת סוף הלילה ומעיר אותי. לאחר הליכה וכרית חמה אני ממשיך בשינה). מה לדעתכם יכולות להיות סיבות לכאב. באיזה כיוון לחפש? תודה, בועז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב באמצע הלילה
ד``ר אליהו ליברטי01/02/2009כאבי לילה במעוררים מתוך שינה עמוקה חייבים התייחסות ובירור יסודי. לדעתי אתה צריך להיבדק ע"י אורטופד, רצוי מומחה ברכיים + צילום רגיל. בהמשך לשקול בדיקות דם ומיפוי עצמות. אחד הדברים הראשונים שיש לשלול הוא מצב הו קיימת הפרעה באספקת הדם לעצם. קרוי AVN.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים שלא נפסקים בין הברך לכף הרגל
פענוח צילום רנטגן ברכיים ומה זה אומר
פיענוח מיפוי עצמות ומה אומר דגש לשתות
כאבים בברכיים ימין ושמאל ואולטרסאונד
קרעים במיניסקוס והזרקת חומצה הילרונית לברך
תחושת לחץ בברך בעקבות חבלה
הסתיידויות ונוזלים בברך והמלצת המנתח היא
טיפול באקטמרה ומחסורו והאם הוא זמני
שחיקת סחוס בברכיים אוסטואריטיס גיל 81
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?