כאב באמצע הלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב באמצע הלילה
    בועז
    31/01/2009

אני בן 57. מזה כשבועיים אני מתעורר באשמורת האחרונה עם כאב חזק בברך שמאל, בצד הפנימי התחתון של הברך. שמתי לב שאם אני קם והולך הכאב נעלם או יורד משמעותית. גם כרית חמה גורמת לירידה בתחושת הכאב -כאילו שהקור בלילה וחוסר התנועה תורמים למצב. הכאב התחיל בתקופה שבה עברתי לאימון אירובי ארוך יותר אבל אין לי אינדיקציות לקשר ישיר בין הופעת הכאב לאימון הגופני. בגלל שהכאב לא רק שלא מתגבר במאמץ אלא אף נעלם, אני מניח שלא מדובר על שחיקת סחוסים. בימים האחרונים אני מרגיש את האזור רגיש גם בשעות היום (לא אותו כאב שמופיע לקראת סוף הלילה ומעיר אותי. לאחר הליכה וכרית חמה אני ממשיך בשינה). מה לדעתכם יכולות להיות סיבות לכאב. באיזה כיוון לחפש? תודה, בועז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב באמצע הלילה

הוספת תגובה

• כאב באמצע הלילה

ד``ר אליהו ליברטי
    01/02/2009

כאבי לילה במעוררים מתוך שינה עמוקה חייבים התייחסות ובירור יסודי. לדעתי אתה צריך להיבדק ע"י אורטופד, רצוי מומחה ברכיים + צילום רגיל. בהמשך לשקול בדיקות דם ומיפוי עצמות. אחד הדברים הראשונים שיש לשלול הוא מצב הו קיימת הפרעה באספקת הדם לעצם. קרוי AVN.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו