מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כתף קפואהשושי04/02/2009
באפריל שנה שעברה התחלקתי ונישענתי על אחת מהידיים שלי . התחלתי מיד להרגיש כאב בכתף שלאחר מיספר שעות החמיר ביום למחרת הלכתי לחדר מיון שם לאחר שעשו לי בדיקת רטגן נאמר לי שאין לי שבר. נתנו לי כמה כדורי כאבים הכאבים הישתפרו אך עדיין היו לי כאבים כאשר עשיתי תנועות מסוימת הישפע על התנועה לא יכולתי לשחות. פניתי שוב לרופא שלא היה מודאג ממצבי. אנחנו גרים בקנדה ובאוגוסט טסנו לחופשה לישראל . סחבתי את המיזודות וכשחזרנו מצבי הוחמר מאד טווח התנועה התדרדר מיום ליום וגם הכאבים. פניתי לרופא קיבלתי תרופה להורדת הדלקת ופניתי לפיזיו שרק החמיר את המצב . נאמר לי שיש לי כתף קפואה. קיבלתי זריקת קורטיזון שעזרה לכאבים את התרופה לקחתי מ12 לנובמבר עד עכשו הכאבים נירגעו טווח התנועה לא הישתפר. המירשם לתרופה ניגמר ליפני יומים הכאב חוזר לי יש לי עיקצוצים באצבעות ו יד אחת מתחממת והיד הפגוע קרה. אני גרה בקנדה הרחוקה ולא מצליחה למצוא מה עלי לעשות עכשו אשמח לכל עיצה אפשרית זאת הופכת לבעיה כרונית אני בת 42 עם ילדים צעירים אשמח לישמוע דעה או עיצה. בתודה מראש שושי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתף קפואה
ד``ר סוזנה הורוביץ04/02/2009המקרה אינו מאפשר מתן תשובה בלא בדיקה קלינית, היות ויתכן שמדובר בפגיעה בכתף, או בגידים של הכתף, או בעמוד שדרה צווארי, או בהיצרות מוצא כלי דם של היד ועוד.
אני ממליצה לך לפנות לאורטופד/ית מומחה לבדיקה וטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים שלא נפסקים בין הברך לכף הרגל
פענוח צילום רנטגן ברכיים ומה זה אומר
פיענוח מיפוי עצמות ומה אומר דגש לשתות
כאבים בברכיים ימין ושמאל ואולטרסאונד
קרעים במיניסקוס והזרקת חומצה הילרונית לברך
תחושת לחץ בברך בעקבות חבלה
הסתיידויות ונוזלים בברך והמלצת המנתח היא
טיפול באקטמרה ומחסורו והאם הוא זמני
שחיקת סחוס בברכיים אוסטואריטיס גיל 81
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?