כתף קפואה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתף קפואה
    שושי
    04/02/2009

באפריל שנה שעברה התחלקתי ונישענתי על אחת מהידיים שלי . התחלתי מיד להרגיש כאב בכתף שלאחר מיספר שעות החמיר ביום למחרת הלכתי לחדר מיון שם לאחר שעשו לי בדיקת רטגן נאמר לי שאין לי שבר. נתנו לי כמה כדורי כאבים הכאבים הישתפרו אך עדיין היו לי כאבים כאשר עשיתי תנועות מסוימת הישפע על התנועה לא יכולתי לשחות. פניתי שוב לרופא שלא היה מודאג ממצבי. אנחנו גרים בקנדה ובאוגוסט טסנו לחופשה לישראל . סחבתי את המיזודות וכשחזרנו מצבי הוחמר מאד טווח התנועה התדרדר מיום ליום וגם הכאבים. פניתי לרופא קיבלתי תרופה להורדת הדלקת ופניתי לפיזיו שרק החמיר את המצב . נאמר לי שיש לי כתף קפואה. קיבלתי זריקת קורטיזון שעזרה לכאבים את התרופה לקחתי מ12 לנובמבר עד עכשו הכאבים נירגעו טווח התנועה לא הישתפר. המירשם לתרופה ניגמר ליפני יומים הכאב חוזר לי יש לי עיקצוצים באצבעות ו יד אחת מתחממת והיד הפגוע קרה. אני גרה בקנדה הרחוקה ולא מצליחה למצוא מה עלי לעשות עכשו אשמח לכל עיצה אפשרית זאת הופכת לבעיה כרונית אני בת 42 עם ילדים צעירים אשמח לישמוע דעה או עיצה. בתודה מראש שושי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתף קפואה

הוספת תגובה

• כתף קפואה

ד``ר סוזנה הורוביץ
    04/02/2009

המקרה אינו מאפשר מתן תשובה בלא בדיקה קלינית, היות ויתכן שמדובר בפגיעה בכתף, או בגידים של הכתף, או בעמוד שדרה צווארי, או בהיצרות מוצא כלי דם של היד ועוד.
    אני ממליצה לך לפנות לאורטופד/ית מומחה לבדיקה וטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו