פיענוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיענוח
    ביל
    14/03/2009

אחרי ארטרוסקופיה, קרע מלא בצולבת קדמית ושינויים כונדרומלציים דרגה 2 ב LTP מה פרוש הממצא האחרון? האם כשאגיע לדרגה 4 אצטרך להחליף מפרק? אני בת 49..... מה אפשר לעששששששות כדי להאט הקצב , הורדתי משקל ואני מחזקת שרירים, האם מותר ללכת בנחת הליכות ארוכות? האם אופניים מותרות או להסתפק בהליכה במים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיענוח

הוספת תגובה

• תשובה לאירית

ד``ר אליהו ליברטי
    14/03/2009

שלום אירית. פרוש הממצא האחרון אומר שיש לך ששחיקה בדרגה שניה במדור החיצוני של הברך. זו לא שחיקה חמורה. הליכות לצרכי יומיום והליכות ארוכות בזמן טיולים וכדומה אינן מוגבלות. תמשיכי את חייך כרגיל. באשר לספורט. מומץ ספורט שאינו מעמיס את הברכיים. כמו שחיה, התעמלות בקבוצה לחיטוב הגוף ללא הקטע האירובי של הקפיצות. אופניים עם התנגדות מעטה,פילטיס ואפילו המכשיר האליפטי - סקי, בחדר כושר. מה לא מומלץ - הליכה או ריצה ספורטיבית קצבית למרחקים גדולים כולל הליכון בחדר כושר. אינם מומלצים. הורדת משקל - יופי זה מאד יעזור ולא רק לברכיים. יהיו שימליצו לך על תוספי מזון שונים כמו מגגלופלקס וכו' אני לא מאמין בזה. למטופלי אני נוהג להגיד שזה לא יזיק אך ספק רב אם יעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, נרגעתי

ביל
    15/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו