בעיות בברך שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בברך שמאל
    חייל
    22/03/2009

שלום רב. אני חייל ביחידה קרבית כבר שנתיים וחצי יש לי בעיה של כאבים חזקים בברך השמאלית. הכאבים התחילו לפני כשנה וחצי אחרי המסע כומתה שבמהלכו הופעל לחץ חזק על הברך. אחרי אותו המסע הכאבים לא מפסיקים עד היום. הברך כואבת תמיד, יש הרגשה של אי נוחות כאילו משהו מפריע, לא מדובר בכאבי תופת. הברך כואבת בזמן הליכה, ישיבה, שכיבה חוץ מכה תנוחות שכיבה מסויימות. הייתי אצל מס אורטופדים צבאיים עשיתי צילום רנטגן ומיפוי הפניות ולא נמצעה שום בעיה. קשה מאוד לתפקד ככה, כי למרות שהתרגלתי לכאב הזה זה עדיין מאוד לא נוח, כמו כן אני לא יכול לרוץ כי אחרי ריצה הברך כואבת הרבה יותר. מה אפשר לעשות בכדי לפתור את הבעיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בברך שמאל

הוספת תגובה

• תשובה לחייל

ד``ר אליהו ליברטי
    22/03/2009

שלום, אני מנחש שמדובר בבעיה של שחיקת הסחוס מתחת לפיקה. כמובן שאינני בטוח לחלוטין באבחנה כי לא בדקתי אותך ולא בחנתי מיפוי וצילומים שעשית. שחיקת סחוס הפיקה רשומה בקיצור בשפה רפואית כ- CMP האם זה מש שרשום באבחנה שלך בתיק הרפואי. אם כן אז לצערי אין טיפול של "זבנג וגמרנו". הטיפול חייב לכלול פטור ממושך מריצות ומסעות, וטיפול פיסיוטרפי במכון +טיפול שלך מידי יום ולהרבה זמן. במידה ומדובר בבעיה אחרת לא אוכל להגיב כי אין לי מספיק נתונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

חייל
    23/03/2009

תודה רבה על התשובה. הפחד שלי הוא מזה שזה יכול להיות משהו בלתי הפיך. מכיוון שהבעייה קיימת כבר מזה שנתיים וכל הזמן הופעל על הברך לחץ. או שאפשר לחכות אם זה עוד חצי שנה עד סיום השירות ואפשר יהיה לפתור זאת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה שניה לחייל

ד``ר אליהו ליברטי
    23/03/2009

כיוון שאינני יודע בבטחון מה יש לך לא אוכל לקבוע מה מידת הנזק בעתיד והאם אפשר לחכות עם זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו