מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פגיעה סיבובית שניה בברךעידן05/05/2009
שלום רב.
להפתעתי ראיתי שאת עונה על תשובות גברת הורביץ שמעתי שאת מנתחת מעולה
שאלתי היא לאחר שסובבתי את הברך באימון כדורסל פעם שניה בשנתיים .בפעם הראושנה היה ACL קרע חלקי ולא שיחקתי שנה (טיפול שמרני.).חזרתי לשחק השנה אלא שחודש לפני שמסתיימת עונת הכדורסל סובבתי את הברך אני כבר חודשים בטיפול פיזוטרפיה ואופניים יש נפיכות קלה ואין עדיין ישור עד הסוף עדיין .נשאבו לי ביום הפציעה 60 CC
וטיפול של כדורים נגד דלקת .. הרופא טוען שצריך לבצע אורתוסקפיה ותבסס על MRI משנת 2007 על קרע חלקי ב ACL הוא יבצע שיחזור במהלך הניתוח האם זה הגיוני לעשות שיחזור רצועה בהתבסס על צילום ישן? האם עושים שיחזור רצועה ACL ללא צילום..
אני לא יודע מה להסכים עם הרופא אני כבר לא מאמין ברופאים הלא בכירים מרגיש שפן נסיונות
מה לעשות הלאה לעשות רק ארתוסקפיה? או ארתסוקפיה +שיחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה סיבובית שניה בברך
ד``ר סוזנה הורוביץ06/05/2009סביר שבפגיעה השניה נגרם נזק נוסף ל- ACL.
ההחלטה על ביצוע שחזור רצועה אינה מתבצעת על סמך צילומי הדמיה, אלא היא נגזרת מהבדיקה הקלינית, ועל יסוד מצב ה- ACL כפי שנצפה במהלך ארטרוסקופיה ברך.
לסיכום, ניתן לבצע ארטרוסקופיה ברך, ואם במהלכה ימצא נזק מלא או כמעט מלא של ACL, ניתן יהיה להמשיך בשחזור הרצועה באותו ניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לטיפול אצלך....
עידן06/05/2009אפשר לראות אותך באופן פרטי ויש החזר מקופת חולים כללית לבעלי כללית מושלם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים שלא נפסקים בין הברך לכף הרגל
פענוח צילום רנטגן ברכיים ומה זה אומר
פיענוח מיפוי עצמות ומה אומר דגש לשתות
כאבים בברכיים ימין ושמאל ואולטרסאונד
קרעים במיניסקוס והזרקת חומצה הילרונית לברך
תחושת לחץ בברך בעקבות חבלה
הסתיידויות ונוזלים בברך והמלצת המנתח היא
טיפול באקטמרה ומחסורו והאם הוא זמני
שחיקת סחוס בברכיים אוסטואריטיס גיל 81
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?