ניתוח בגלל חשד לקרע במינסקוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח בגלל חשד לקרע במינסקוס
    אלי
    26/05/2009

שלום
    לפני כ3 שבועות עברתי ניתוח ארטרוסקופיה בגלל חשד לקרע במינסקוס הפנימי , בניתוח לא נראה נזק אנטומי , אולם נראה lig mucosum שנכרת . מה זה אומר ? יותר מ20 יום אחרי הניתוח אני מתקשה ללכת לא יכול לישר את הרגל או לכופף לחלוטין והרגל נפוחה מאוד , בבדיקה לפני שבוע הרופא אמר שהניפחות בגלל הניתוח ושבביקורת הבאה בעוד 3 חודשים אכנס אליו בריצה . האמנם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לאלי

ד``ר אליהו ליברטי
    07/06/2009

שלום אלי אני שם לב שעד עתה לא קבלת תשובה. אני מקווה שבזמן שחלף המשכת להחלים והשאלה כבר לא אקטואלית. מכל מקום ה- lig mucosum הוא איבר נורמלי בברך. הוא שארית מהתקופה בה היינו עוברים. אין לו שמוש בחיי יום יום, המנתח שלך כנראה צפה בו שנוי שלדעתו מפריע לך ולכן כרת אותו. ברך נפוחה וכואבת 2-3 שבועות אחרי ארטרוסקופיה הוא ממצא לא מפתיע ולא מדאיג. נכון שזה לא קורה בכל הניתוחים אך אם זה קורה, זה לא אומר שמשהוא לא בסדר. מאחל לך המשך החלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו