מצב לאחר ניתוח לשחזור ACL

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצב לאחר ניתוח לשחזור ACL
    לילי
    04/06/2009

עברה כשנה מאז עברתי ניתוח לשחזור רצועת הACL ,מצבי השתפר מחוסר יציבות מוחלט-גם לאחר הניתוח-למוגבלות חלקית:אני לא יכול לרוץ,לרדת\לעלות מדרגות בקלות,לשבת על הברכיים,ויש לי גם כאבים חזקים ברגל(בעיקר בצד הברך)לאחר עמידה ממושכת.טווחי התנועה אופטימליים.כמו כן הרגל המנותחת רזה יותר ביחס לאחותה הבריאה,רציתי בבקשה לשאול:האם זו שאלה של זמן או שזה בערך המצב האופטימלי אליו אוכל להגיע, האם בעצם זה מצריך פיזיוטרפיה אינטנסיבית על הרגל, שהעדרה גורם לבעיות הנ"ל או שפשוט הזמן יעשה את שלו?

יש לציין שהפעילות היחידה שאני עושה כרגע זה ללכת הרבה ברגל.

תודה מראש,מישל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מצב לאחר ניתוח לשחזור ACL

הוספת תגובה

• מצב לאחר ניתוח לשחזור ACL

ד``ר אליהו ליברטי
    04/06/2009

מבחינת היציבות של הברך המצב הקיים לאחר שנה הוא המצב הסופי הקבוע של הברך. מבחינת היקף שרירי הירך, רצוי להמשיך בעבודה עצמית מכוונת לפתוח שרירי הירך הקדמי והאחורי ( 4 ראשי + המסטרינגס) אם תסתפק בפעילות יומיומית בלבד אז ההבדל בין שני הירכיים יכול להשאר שנים רבות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו