כאבי בירכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בירכיים
    דניאל
    24/06/2009

ובכן הסיפור של הוא כזה, הייתי בגיבוש שייטת ונפלתי בו במסע הראשון לאחר כאבי בירכיים עזים שגרמו לי להתמוטט לחול
    לאחר בדיקות רבות אצל אורטופדים שונים ושלושה צילומי רטגן (שתיים לבירכיים אחד לכף הרגל) ומיפוי עצמות התברר כי הפיקות בשתי הבירכיים שלי אינן במקום ופונות החוצה.
    כיום אני אני מבצע תרגילים שקיבלתי מהפיזוטרפיסט שלי, כמעט בכל יום ופעם בשבוע הולך לחדר כושר על מנת לחזק את השרירים בצורה נוספת (כמובן בהמלצת הפיזוטרפיסט)
    היה ברצוני לדעת מה מומלץ לעשות בנוסף? תוך כמה זמן הבעיה יכולה לעבור? האם יש דרך להקל על הכאב? האם הבעיה מוכרת?
    ובעצם ישמח לקבל כל מידע שניתן על הבעיה ודרכי הפתרון
    תודה רבה דניאל :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בירכיים

הוספת תגובה

• כאבי ברכיים

ד``ר סוזנה הורוביץ
    24/06/2009

הבעיה מוכרת, ואף אינה נדירה.
    בדרך כלל הבעיה נפתרת לאחר הורדה של עומס, וחיזוק ואיזון שרירים בהדרכה של פיזיותרפיסט.
    לעתים נדירות יש צורך בהתערבות ניתוחית של אורטופד/ית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי בירכיים

דניאל
    24/06/2009

אוקיי, תודה רבה :)
    כרגע אני עובד עם פיזוטרפיסט, ועובד בעיקר על שרירי ה4 ראשים, הייתי רוצה לדעת על אילו שרירים עוד מומלץ לעבוד לחיזוק המקום?
    וכיצד ניתן להתאמן ובאיזה תרגילים\סוגי ספורט מומלץ על מנת לשמור על כושר ככל שניתן בלי להעמיס על הבירכיים?
    ושוב תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו