מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אורטופד מומחה בהחלפת מפרק ברךנאוה24/06/2009
שלום,
אימי צריכה לעבור ניתוח להחלפת מפרק הברך, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על אורטופד מומחה, המבצע ניתוחי החלפת ברך ושנחשב לטוב בתחומו באזור המרכז. קיבלתי שני שמות שאני מתלבטת להחליט ביניהם:דר' נדב שאשה ודר' שטרן אברהם,אשמח לשמוע מהי המלצתכם לגביהם ואם יש רופא אחר שמומלץ יותר, אשמח לשמוע אודותיו.
רוב תודות,
נאוה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה לרופא
באטה13/11/2012שלום שמי שוסטר באטה .אבה שלי בן 60 אמור לעבור אותו ניתוח .קיבלתי בהמלצה שמות ש ל נדב שאשה ושמעתי על דבי רונן. לא יודעת איך לבדוק תגובות של אנשים .מישהו יכול להמליץ על רופא או שאולי שמעתם על פורומים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטופד מומחה בהחלפת מפרק ברך
ד``ר אליהו ליברטי24/06/2009ישנם בארץ הרבה רופאים טובים עם נסיון רב בתחום החלפת הברכיים כולל שני הרופאים שציינת, כולל שני הרופאים המנהלים אתר זה (עם כל הצניעות והענווה) ועוד לפחות 20 רופאים העולים בדעתי, אינני חושב שנכון להמלץ לך על שם מסויים. בררי על כל אחד שימליצו לך באינטרנט, תשאלי חברים, תשאלי אנשים שעברו ניתוח אצלם ודברי אתם. קבלי החלטה בהתאם. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה עובד עם קופ"ח מכבי?
אתי13/08/2012שלום, באותו נושא (החלפת מפרק ברך) אשמח לקבל המלצות לרופאים שעובדים עם קופ"ח מכבי (אימי מבוטחת במכבי זהב וצריכה לעבור את הניתוח).
אשמח גם לקבל מידע על ההחלמה
תודה! דפנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכירים את ד"ר אגר גבריאל??
אתי13/08/2012הוא מנתח באסותא, הוא טוב??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה עובד עם קופ"ח מכבי? - תגובה
ד``ר אליהו ליברטי16/08/2012משך ההחלמה 3-4 חודשים. פרטים מלאים תשמעי מהמנתח שלך. איננו נוהגים להמליץ על רופאים מסויימים במדור זה. אני כן עובד גם עם קופת חולים מכבי. אני יועץ בנושא ברכיים עבור קופת חולים. אני מבצע ניתוח זה רק למבוטחים בחברות ביטוח (כמו פניקס, הראל וכו') או באופן פרטי לאנשים שאינם חברי מכבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים שלא נפסקים בין הברך לכף הרגל
פענוח צילום רנטגן ברכיים ומה זה אומר
פיענוח מיפוי עצמות ומה אומר דגש לשתות
כאבים בברכיים ימין ושמאל ואולטרסאונד
קרעים במיניסקוס והזרקת חומצה הילרונית לברך
תחושת לחץ בברך בעקבות חבלה
הסתיידויות ונוזלים בברך והמלצת המנתח היא
טיפול באקטמרה ומחסורו והאם הוא זמני
שחיקת סחוס בברכיים אוסטואריטיס גיל 81
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?