אורטופד מומחה בהחלפת מפרק ברך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורטופד מומחה בהחלפת מפרק ברך
    נאוה
    24/06/2009

שלום,
    אימי צריכה לעבור ניתוח להחלפת מפרק הברך, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על אורטופד מומחה, המבצע ניתוחי החלפת ברך ושנחשב לטוב בתחומו באזור המרכז. קיבלתי שני שמות שאני מתלבטת להחליט ביניהם:דר' נדב שאשה ודר' שטרן אברהם,אשמח לשמוע מהי המלצתכם לגביהם ואם יש רופא אחר שמומלץ יותר, אשמח לשמוע אודותיו.
    רוב תודות,
    נאוה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המלצה לרופא

באטה
    13/11/2012

שלום שמי שוסטר באטה .אבה שלי בן 60 אמור לעבור אותו ניתוח .קיבלתי בהמלצה שמות ש ל נדב שאשה ושמעתי על דבי רונן. לא יודעת איך לבדוק תגובות של אנשים .מישהו יכול להמליץ על רופא או שאולי שמעתם על פורומים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורטופד מומחה בהחלפת מפרק ברך

ד``ר אליהו ליברטי
    24/06/2009

ישנם בארץ הרבה רופאים טובים עם נסיון רב בתחום החלפת הברכיים כולל שני הרופאים שציינת, כולל שני הרופאים המנהלים אתר זה (עם כל הצניעות והענווה) ועוד לפחות 20 רופאים העולים בדעתי, אינני חושב שנכון להמלץ לך על שם מסויים. בררי על כל אחד שימליצו לך באינטרנט, תשאלי חברים, תשאלי אנשים שעברו ניתוח אצלם ודברי אתם. קבלי החלטה בהתאם. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה עובד עם קופ"ח מכבי?

אתי
    13/08/2012

שלום, באותו נושא (החלפת מפרק ברך) אשמח לקבל המלצות לרופאים שעובדים עם קופ"ח מכבי (אימי מבוטחת במכבי זהב וצריכה לעבור את הניתוח).
    אשמח גם לקבל מידע על ההחלמה
    תודה! דפנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכירים את ד"ר אגר גבריאל??

אתי
    13/08/2012

הוא מנתח באסותא, הוא טוב??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה עובד עם קופ"ח מכבי? - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    16/08/2012

משך ההחלמה 3-4 חודשים. פרטים מלאים תשמעי מהמנתח שלך. איננו נוהגים להמליץ על רופאים מסויימים במדור זה. אני כן עובד גם עם קופת חולים מכבי. אני יועץ בנושא ברכיים עבור קופת חולים. אני מבצע ניתוח זה רק למבוטחים בחברות ביטוח (כמו פניקס, הראל וכו') או באופן פרטי לאנשים שאינם חברי מכבי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו