כאבי גב וברכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב וברכיים
    שני
    28/07/2009

שלום רב..

אני חיילת העומדת לפני קורס מדריכת כושר.
    בחודשים האחרונים התאמנתי בצורה אינטנסיבית יותר בעיקר ריצות עד ל6 ק"מ.

בזמן האחרון החלו כאבי גב עזים וכאבי רגליים וברכיים הופנתי למיפוי עצמות בשל חשד לשברי מאמץ.

בצילום עמוד שדרה נמצא יישור הלורדוזיס ועקמת קלה.
    בצילום אגן וגפיים תחתונות נמצאה קליטה מוגברת מוקדית בטרוכנטר קטן משמאל,בברכיים,יותר משמאל, קרסול ימין וטרסוס קדמי דו צדדית, מעט יותר מימין. וכן נמצא שאין עדות לשברי מאמץ.
    בעקבות הכאבים נחתי במשך חודשיים והפסקתי את הפעילות הגופנית כעת אני מעוניינת לחזור לפעילות בשל שמועד הקורס קרב ועליי להיות בכושר.
    הכאבים אכן פחתו אך עדיין קיימים כאבים בברך שמאל שאני חשה אותם יותר בזמן מנוחה ופחות בזמן ריצה או הליכה, ומדי פעם כאבי גב.
    שאלתי היא האם יהיה נכון לחזור לפעילות גופנית מתונה או שעליי לנוח זמן נוסף?

אודה לתשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב וברכיים

הוספת תגובה

• כאבי גב וברכיים

ד``ר סוזנה הורוביץ
    28/07/2009

נראה שסבלת משינויי מאמץ, למרות שלא מדובר בשברי מאמץ בעצמות הגפיים.
    לדעתי, את יכולה לחזור לפעילות ספורטיבית מתונה, ובלבד שתעשי כן באופן זהיר ומושכל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי גב וברכיים שני (חיילת)

שני
    29/07/2009

בנוסף לאחרונה התחלתי להשתמש במשחה ששמה מולטיפלקס בלזם גרונליפ שעשויה מאצות ים והיא די מסייעת.

משחה זו מתאימה לבעיה שיש לי?ובנוסף למשחה הציעו לי לקחת כדורים שנקראים מגה פליקס שאמורים להיות בשילוב עם המשחה..

האם עליי לקחת אותם במקרה שלי או עליי להסתפק במשחה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי גב וברכיים חיילת

שני
    29/07/2009

בנוסף לאחרונה התחלתי להשתמש במשחה ששמה מולטיפלקס בלזם גרונליפ שעשויה מאצות ים והיא די מסייעת.

משחה זו מתאימה לבעיה שיש לי?ובנוסף למשחה הציעו לי לקחת כדורים שנקראים מגה פליקס שאמורים להיות בשילוב עם המשחה..

האם עליי לקחת אותם במקרה שלי או עליי להסתפק במשחה?

האם דיקור סיני או אחד מסגנונות דרכי טיפול דומים עשוי לסייע בבעיות במקרה שלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי גב וברכיים

ד``ר סוזנה הורוביץ
    30/07/2009

אני בעד המשך שימוש בתכשירים שהזכרת בשאלתך הנוספת, אשר גורמים לך להקלה.
    יתכן שגם דיקור יסייע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו