אות חריג במניסקוס מדיאלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אות חריג במניסקוס מדיאלי
    יוסי
    29/07/2009

ד"ר שלום!
    הנני בן 22, ונפצעתי לפני 4 שנים בברך ימין בעת משחק ספורט. כאשר שחקן נפל עם ברכו מאחורי ברך ימין שלי. לאחר הנפילה סבלתי מכאבים עצומים ונפיחות כמו בלון ברגל והתהלכתי בקושי בצליעה. הגעתי לבית החולים ונמצא לי קריש דם בוריד שטחי. לאחר תקופת התאוששות התחלתי לחזור להליכה בעזרת טיפולי פיזיותרפיה אינטנסיביים. אך במשך תקופה ארוכה לאחר הטיפולים הכאבים לא חדלו וערכתי בירור מקיף. ביצעתי בדיקת MRI שהדגימה "אות חריג הוריזנטלי בהיקף הקרן האחורית של מניסקוס מדיאלי שאינו מערב את המשטח הפרקי התחתון ומתאים לשינוי עקב וסקולריזציה האופיינית לגילו הצעיר"
    כיום אני עדיין סובל מקושי מסויים בביצוע פעולות כגון עליית מדרגות, עמידה ממושכת (שלאחריה הרגל מתנפחת לי מאוד) וכאבים באזור מאחורי ברך ימין.
    ברצוני לדעת מהי משמעות תוצאת הבדיקה? האם החבלה הינה הגורם לאות חריג זה? מהן דרכי הטיפול המומלצות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אות חריג במניסקוס מדיאלי

הוספת תגובה

• אות חריג במניסקוס המדיאלי

ד``ר סוזנה הורוביץ
    30/07/2009

הבדיקה מדגימה שהברך תקינה.
    הנפיחות שקיימת מאחורי הברך, מקורה הוא כנראה שארית של בצקת שנגרמה עקב קריש דם.
    אני ממליצה עם חיזוק שרירי הירך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו