שחיקה חמורה בברכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחיקה חמורה בברכיים
    מיכל
    17/11/2009

שלום, אני בת 38 עם שחיקת סחוס חמורה - רמה 4 בברך שמאל והתחלת שחיקת סחוס בברך ימין. השחיקה בברך שמאל היא ב- 4 מקומות בברך - למעלה, למטה , משמאל ומימין הפיקה כאשר בברך ימין השחיקה התחילה משמאל לפיקה. שאלתי היא האם לא קיימים ניתוחי השתלה של סחוס מחומרים שונים כמו סיליקון? היום עם הטכנולוגיה האדירה בתחום הרפואה בכלל ובאורטופדיה בפרט בטח קיים ניתוח שיכול לעזור לי. החיים ממש קשים והכאבים בלתי נסבלים. אשמח לקבל את חוות דעתך בנושא. תודה מראש, מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחיקה חמורה בברכיים

הוספת תגובה

• שחיקה חמורה בברכיים

ד``ר אליהו ליברטי
    18/11/2009

קיימים ניתוחי השתלת סחוס אך הם מיועדים לחולים הסובלים מנזק ממוקד ומוגדר ובנאי ששאר הסחוס מסביב לנזק הוא סחוס בריא. לא נראה שזה מתאים לך. אני מציע שאורטופד, רצוי מומחה ברכיים, יבדוק אותך ויעריך אם ניתוח ארטרוסקופיה בו יבוצע "ניקוי" של הברך יכול להועיל. ברור לי שגם ארטרוסקופיה לא תתן מענה שלם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו