דאשבורד אינג'ורי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דאשבורד אינג'ורי
    מנדי
    24/11/2009

שלום, אני חיילת בסדיר ולפני כ7 חודשים נפלתי על הברך, מאז נפגשתי עם הרבה רופאים ופיזיוטרפיסטים שלא ידעו מה יש לי, עשיתי 2 צילומים ו2 אמ.אר.איי אבל לא מצאו כלום חוץ מצלקות קטנות ברצועה הקדמית. לפני כשבוע הגעתי לפרופ' דקל באיכילוב שקבע שיש לי דאשבורד אינג'ורי, משהו שכנראה לא רואים באמ.אר.איי או צילומים. אני אמורה לחזור לקורס הקודם שלי, שבו אני אתחיל הכשרה קרבית (הרבה ריצות, ניווטים, אימונים). חיפשתי בכל מקום אבל אין הרבה פירוט על האבחנה הזו, לכן אשמח אם תוכלו להסביר לי מה זה בעצם, איך לטפל בזה ואם אני באמת אוכל לחזור לפעילות ספורטיבית במרץ. תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דאשבורד אינג'ורי

הוספת תגובה

• דאשבורד אינג'ורי

ד``ר סוזנה הורוביץ
    25/11/2009

דאשבורד אינג'ורי משמעו שבזמן תאונת דרכים, הברך נפגעת מלוח השעונים במכונית, ואז נקרעת צולבת אחורית.
    מהתאור בשאלה לעומת זאת, לא נראה כי נפגעת ברצועה צולבת אחורית, אלא סביר יותר, שהסחוס של הברך קיבל מכה חזקה וקשה לו להתאושש.
    הדרך להתאוששות הברך היא חיזוק הדרגתי וקבוע של השרירים סביב הברך, והרבה הרבה סבלנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו