ילד בן 13 לאחר ניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן 13 לאחר ניתוח
    רותי
    28/12/2009

שלום לכם

הבן שלי בן 13 שנים. עבר ניתוח ארטרוסקופי בברך, בעקבות סיבוב הברך, ניסינו את כל הטיפולים האפשריים, הידרותרפיה, פיזיותרפיה אך כלום לא סייע בידו..הכאבים נשארו, והוא לא היה מסוגל ליישר את הרגל.
    בניתוח נמצאה לזיה סחוסית בקדמת MFC, זה גם מה שהראה צילום ה-MRI, עם כיסוי סחוסי פיברוטי. בוצע חירור ע"י MF ושיוף של הסחוס..
    הבנו מהרופא, שאנחנו צריכים לקוות שאכן יסייע מה שהוא עשה... למרות שהסיכוי לא גבוה...ממה שהבנתי הוא למעשה כביכול שיחזר סחוס חדש., רק שלא עם מאפיינים של סחוס רגיל....
    אם הניתוח אכן לא יצליח, ואני מקווה שכן... האם יש אפשרות בעתיד להשתיל סחוס? האם שיטה זו טובה יותר.. שמעתי על השתלות שהצליחו... מה דעתכם? חבל שילד בגיל 13 כבר יהיה ללא סחוס...

אשמח לשמוע מכם
    רותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן 13 לאחר ניתוח

הוספת תגובה

• ילד בן 13 לאחר ניתוח

ד``ר סוזנה הורוביץ
    28/12/2009

קיימים ניתוחים להשתלת סחוס.
    הבעיה היא שלא קיימת הוכחה מדעית שאכן נוצר סחוס תקין (ולא סחוס צלקתי) עקב אותם ניתוחים.
    הניתוח שעבר הבן בדרך כלל נותן תוצאות טובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך, עודדת אותי מאוד ועוד משהו

רותי
    29/12/2009

שלום לך שוב

האם לוקח כל כך הרבה זמן להתאושש מהניתוח? ומתי יכולה להיות הטבה, או תחושה טובה יותר אם אפשר לכנות זאת כך?
    הבן שלי עובר פיזיותרפיה... אבל לא מסוגל לדרוך על הרגל בשום אופן... הכאבים הם כאבי תופת. הוא ממש עם דמעות בעיניים, כשהוא צריך לדרוך על הרגל...והוא לא מסוגל... מה ניתן עוד לעשות על מנת לעזור לו להתאושש מהניתוח? כמובן, שהוא נעזר בקביים.

הניתוח היה ב-11.12.09.[

תודה על תשומת הלב
    רותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים

ד``ר סוזנה הורוביץ
    29/12/2009

נראה שעלייך להתייעץ עם הרופא המנתח מדוע קיימים כאבים כה חזקים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

רותי
    29/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו