כאבי ירך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ירך
    beba
    05/01/2010

שלום
    אבא שלי בן 75 מילדות יש לו רגל אחת קצרה מהשניה וזה לא הפריע לא ,אבל מזה שנתיים הרגל הבריאה התחילה לכאוב לו מאוד כי העומס כל הזמן עליה(באזור הירך). עכשיו הוא מקבל תרופות לשיכוך כאבים כמו ארקוקסיה וכמעט ולא יוצא מהבית.
    השאלה היא ששמענו שיש זריקות שעוזרות במצב שלו כי הרופאים לא המליצו לו ניתוח בגילו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ירך

הוספת תגובה

• : beba

ד``ר אליהו ליברטי
    05/01/2010

יש כל מיני זריקות העוזרות בכל מיני מצבים, ויש מצבים שזריקות לא יעזרו, חייבים קודם לאבחן מה כואב לו, הברך? הירך? הגב? לבדוק אותו, לראות בצילומים מה המצב ורק אז להחליט אם זריקות הם בכלל הטיפול הנכון ואיזה סוג זריקות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ירך

beba
    06/01/2010

הרגל הימינית היא הקצרה אבל הכאב נסחף לירך הרגל השמאלית וזה התחיל לכאוב לפעמים בברך למי אני יכולה לפנות אני מאוד מודה לך ד"ר.
    שמעתי שיש מדבקות של good life האם זה יעזור במקרה שלו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ירך

beba
    06/01/2010

סליחה ד"ר רק רציתי להוסיף עוד דבר חשוב שנקרע לו הסחוס בירך השמאלי העליון כתוצאה מהלחץ עליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו