החלמה מניתוח בברך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלמה מניתוח בברך
    שלומי
    24/03/2010

שלום,
    אני בן 44, לאחר 16 שבועת מניתוח של ACL. טווח תנועה של הברך כמעט מושלם, כיפוף 110 מעלות, ביישור כמעט מלא עם כאבים ביישור המלא.
    הבעיה - עדיין הברך נפוחה, באזור של האורטוסקופיה יש לי כאבים ונפיחות, כאשר אני עןלה או יורד מדרגות יש לי "המון" קליקים באזור הימני של הברך ( באזור הכניסה של האורטוסקופיה ), כאשר אני הולך ועושה תנועה חדה יש לי דקירה וכמעט נופל.
    יש לי בליטה שכואבת בצד הימני של הברך, באזור של הכניסה אורטוסקופית,
    לפי מה שאני קורא בפורומים בשלב כזה הייתי כבר צריך להרים משקולות ולהתחיל בריצה קלה, אני רחוק מזה.
    אנא עזרתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלמה מניתוח בברך

הוספת תגובה

• שלומי - ד"ר ליברטי

ד``ר אליהו ליברטי
    24/03/2010

מה שאתה קורא בפורומים הוא ממוצעים של החלמה, והשונות באורך ההחלמה בין חולה אחד לשני מאד גדולה. עם זאת כדי להחליט מה בדיוק כואב לך ומהם הדקירות והקליקים שאתה מרגיש יש צורך לבדוק אותך. במקרה הספציפי שלך אני מציע לך להיבדק ע"י המנתח שלך ורק ממנו לקבל תשובות והנחיות להמשך החלמה. רק הוא מכיר ממש את הברך שלך ואת הדקויות של של שיטת הניתוח בה הוא בחר. רק אם אתה מרגיש שמשהוא ממש בגדול לא בסדר, אז תפנה לשמוע חוות נוספת של אורטופד אחר. באופן כללי פיגור של מספר שבועות או חודש ביחס לפרוטוקול טיפולי מסויים אינו בעייתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה והאופטימית.

שלומי
    25/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה בחום

פיני
    06/04/2010

שלום לך
    מנסיון אני ממליץ מאד ליטול וונדר מומיו, זה עזר לי מאד לבעיה דומה, ולדעתי במצב שלך מספיק קופסה אחת או מקסימום שתיים והאיחוי יהיה מושלם שוה שוה לנסות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו