מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרע מלא ברצועה aclמיכאל10/04/2010
שלום רב,
אני בן 41 וסובל כבר הרבה שנים מכעבים בברכיים. לאחרונה ניסיתי לשחק בכדורגל - אך לאחר ריצה כ10 מ' נפלתי מכעבים בברך שמאל. (קצת איסטוריה-לפני זה בעיה דומה הייתה לי בהחלקה לקרח ופעם לאחר ירידה מסולם שמתי רגל לא נכון והבדתי הכרה לרגע). לפני כמה שנים עשיתי בדיקת איזוטופים ורופה הבחין בבעיית מיניסקוס אז דיברנו על ניתוח ופיזיאוטרפיה - בחרתי בפיזיאוטרפיה ושכחתי לכמה שנים על בעיה זה - היו מידי פעם כעבים -אך הם לא כעבי שיניים ואפשר לחיות עם זה....
אתמול ביקרתי את האורטופד לאחר בדיקת MRI, מתברר שיש קרע מלא לרצועת ACL. הרופה מאוד ממליץ על ניתוח, אך אני רוצה לדעת במה זה כרוך מבחינת זמן וסיכויי הצלחה:
1. לפני חודש התקבלתי לתפקיד חשוב(מנהל פרוייקטים גדולים בבניה) בחברה חדשה ולא יודע לכמה זמן אני חייב להתנתק מעבודה.
2. במידה ונחליט ללכת על ניתוח מהו בדרך כלל מועד הניתוח בפועל - העם יש תור\זמן מסויים להמתנה?
3. אני חבר ב"מכבי זהב" - העם לפנות לרופאים פרטיים או ניתן לסמוך על רופאים במכבי?
בתודה כבוד רב,
מיכאל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכאל
ד``ר אליהו ליברטי10/04/20101. אם העבודה שלך רק במשרד תוכל לחזור אחרי כ10-14 יום אך עדיין עם כאבים והגבלות
2. אם אתה צריך גם להסתובב באתרי הבנייה, תצטרך לפחות 4-6 שבועות.
3. תהליך ההחלמה המלא הוא כחצי שנה.
4. תוכל לפנות לרופאי מכבי ללא בעיה.
5. זמן ההמתנה בבית חולים ציבורי 3-6 חודשים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים שלא נפסקים בין הברך לכף הרגל
פענוח צילום רנטגן ברכיים ומה זה אומר
פיענוח מיפוי עצמות ומה אומר דגש לשתות
כאבים בברכיים ימין ושמאל ואולטרסאונד
קרעים במיניסקוס והזרקת חומצה הילרונית לברך
תחושת לחץ בברך בעקבות חבלה
הסתיידויות ונוזלים בברך והמלצת המנתח היא
טיפול באקטמרה ומחסורו והאם הוא זמני
שחיקת סחוס בברכיים אוסטואריטיס גיל 81
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?