כאבי ברכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ברכיים
    דגנית
    27/04/2010

שלום,
    אני בת 18, לפני ארבעה חודשיים התגייסתי ועברתי טירונות ומאז אני סובלת מכאבים בברכיים שלאט לאט מתווספות אליהם תופעות אחרות. הכאבים מופיעים כשאני יושבת ישיבה ממושכת לדוגמא ישבתי בסרט ואחר כך לא הייתי מסוגלת ליישר את הרגליים ולרדת במדרגות. כשאני עולה או יורדת במדרגות אני מרגישה לחץ באזור הברכיים. בישיבה ממושכת או עמידה ממושכת ממש כואב לי ליישר את הברך או לקפל. בנוסף כשאני מנסה להגביר את קצב ההליכה מתחילה הרגשה של שריפה באזור הברך ומטה עד לאזור אצבעות הרגליים ואני מוכרחה להאט את הקצב(יש לציין שמעולם לא סבלתי מקושי בהליכה מהירה\ריצה או סוג כלשהו של ספורט, נהפוך הוא) יתר על כן,לאחרונה נוספו דקירות בכף רגל ימין שהולכות ובאות.
    אני ממש מודאגת מהמצב...והכאבים האלה ממש מדאיגים אותי.
    אשמח לשמוע את דעתכם על התופעה.

תודה מראש,
    דגנית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ברכיים

הוספת תגובה

• כאבי ברכיים

ד``ר סוזנה הורוביץ
    27/04/2010

לא ניתן להשיבך בלא בדיקה גופנית.
    אני ממליצה לך לבקש בדיקת אורטופד צבאי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נבדקתי אצל רופא

דגנית
    27/04/2010

נבדקתי אצל רופא הוא איבחן את זה כ-Anterior Knee pain. והמליץ על פיזיותרפיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו