קרע במיניסקוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרע במיניסקוס
    גופמן אינה
    26/05/2010

שלום.
    אני רקדנית בלט קלאסי לשעבר. ב2006 עברתי ארטרוסקופיה בברך שמאל בגלל קרע במיניסקוס. כבר 4 שנים אני לא רוקדת אך כל הזמן מתאמנת בחדר כושר ו אני בכושר טוב. לפני כמה חודשים התחלתי להרגיש כאבים בברך השניה ולאחר בדיקת מ.ר.אי נאמר לי שיש עוד קרע במיניסקוס. השאלה שלי למה הפעם זה קרע לי? אם בפציע הראשונה היה מאמץ יתר, עוד אפשר להבין את הפציע, אבל עכשיו, אני לא רוקדת, מחזקת כל הזמן את השרירים, למה זה הופיע בברך השניה? ודרך אגב, בברך הראשונה שכבר אחרי ארטרוסקופיה, כל הזמן יש לי כאבים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרע במיניסקוס

הוספת תגובה

• אינה - ד"ר ליברטי

ד``ר אליהו ליברטי
    26/05/2010

שלום אינה, קרע המניסקוס יכול לקרות גם לאנשים המנהלים אורח חיים רגיל ללא ספורט. אני מבצע מאות ניתוחי מניסקוס כל שנה ובמשך שנים רבות. רק חלק קטן מהם הם ספורטאים או רקדנים או אנשים שעברו טראומה מסוימת כמו תאונת סקי וכדומה. רובם הם אנשים העוסקים בעבודות רגילות ושקטות ולא סבלו שום טראומה מיוחדת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו