כאבי ברכיים בעקבות נפילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ברכיים בעקבות נפילה
    א'
    18/06/2010

אני סובל כבר כמה שנים מבעיות בפיקה, דלקת בגידי הפיקה ושחיקת סחוס קלה שגורמים לכאב תמידי בברכיים, לאחרונה נפלתי מגובה 2 מטר בערך על הברך והכאבים חדים מאוד. בהתחלה לא הצלחתי לדרוך על הרגל והיום אני יכול לדרוך עליה ממש מעט אבל לא יכול לקפל אותה בכלל, זה כואב מאוד(מדובר על ברך שמאל).בגלל שאני חייל פינו אותי למרפאת ביקור רופא שם הרופא בדק אותי בצורה גסה מאוד וכואבת ללא צילום אלא רק על ידי קיפול אגרסיבי של הרגל (מה שגרם להגברת הכאבים) וקבע שאין לי כלום. בנוסף מאז הנפילה אני מרגיש חיכוך בברך בכל תזוזה הכי קטנה.
    מה יכולה להיות הסיבה לכך ואיך זה ישפיע על עתידי הצבאי (תפקידי הנוכחי הוא קרבי)?
    תודה, א'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ברכיים בעקבות נפילה

הוספת תגובה

• אבי ברכיים בעקבות נפילה

ד``ר אליהו ליברטי
    18/06/2010

נפילה מגובה 2 מטר על הברך היא טראומה משמעותית. גם אם אין לך שברים יכולות להיות פגיעות שונות ברור שחובה לצלם. אם אתה בשרות סדיר בקש להגיע למרפאות המומחים ב-542. אם אין לך בעיה כספית קשה, מותר לך לפנות לרופא פרטי. פנה למומחה ברכיים שיבדוק אותך וירשום את המלצותיו לרופא הצבאי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו