בעיות ברכיים ממושכות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות ברכיים ממושכות
    מתן
    09/08/2010

אני בן 18 לפני גיוס, לפני 8 חודשים התחילו לי בעיות ברכיים שאני חושב שנגרמו מאימונים שעשיתי לפני הצבא. כנראה משהו באימונים לא היה טוב ואיך שהוא הברכיים שלי נדפקו.
    כשאני עולה במדרגות או רץ ספירנט בסוף המאמץ הקטן הזה אני מרגיש לחץ על הברכיים ואני חייב להפסיק. הייתי אצל רופא משפחה והוא כמובן לא מצא כלום, עשיתי צילומים ולא מצאו כלום והייתי אצל אורתופד ששלח אותי בחזרה לרופא משפחה עם ידיים ריקות. בקרוב אני מתחיל פיזיותרפיה.
    השאלה שלי היא האם יכול להיות שזה יעזור ואני יוכל להיות קרבי ? ואם לא האם אתם מכירים מצב דומה ואיך הבן אדם התמודד עם הצבא שמגייס אותו לקרבי.
    תודה רבה, מתן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות ברכיים ממושכות

הוספת תגובה

• מתן

ד``ר אליהו ליברטי
    09/08/2010

עד עכשיו אין אבחנה מה יש לך ולכן לא ניתן לענות על שאלותיך. התחושה שלי על פי הסיפור שמדובר בכאב שמקורו בסחוס פיקות הברכיים. לא ניתן לראות אותו בצילומים וגם לא ב- MRI. מזהים זאת בבדיקה ידנית. עליך להיבדק על ידי מומה ברכיים שיאבחן את הבעיה ויציע לך פתרונות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו