מספר שאלות.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר שאלות.
    יובל
    04/09/2010

1. כבר המון זמן .. לפחות שנה - שנה וחצי שיש לי כאבי ברכיים חוזרים ונשנים.. יש לציין שאני רוקדת באופן קבוע ואינטנסיבי במגמת מחול ושעות נוספות אחה''צ בסטודיו. הלכתי לא פעם לפיזיותרפיה שם נתנו לי תרגילים אבל משום מה הכאבים תמיד חוזרים .. אם יש לך איזשהו תרגיל או תשובה שתוכל לעזור לי אני אשמח ..

2. לפני שנתיים הייתה לי דלקת בגיד של הירך , או לפחות זה מה שהרופא אמר.. מאותה תקופה החלו לי כאבים שחוזרים על עצמם מדי פעם בירך וכן על כל הרמה של הרגל או סיבוב שנובע ממפרק הירך זה תמיד מלווה ב'קנאק' חזק מאוד ולא בהכרח נעים .. האם יש לזה פתרון ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מספר שאלות.

הוספת תגובה

• יובל

ד``ר אליהו ליברטי
    04/09/2010

כדי לתת פתרונות חייבים קודם להגדיר מה בעייה. בהנחה שאת סובלת מהבעיות השכיחות ביותר המתאימות לתאור שלך אז בברכיים מדובר בכאבים ממקור ההפיקה של הברך והפתרון הוא בעקרו אותם תרגילים שלימדו אותך בפיסיוטרפיה, אבל צריך להתמיד ולעשות אותם יום יום. זה לא מספיק שבקרת כמה פעמים בפיסיוטרפיה ועשית תרגילים לתקופה קצרה. במקביל להוריד עומס בעיקר פעילות אירובית של קפיצות וניתורים, ירידה לישיבת כריעה עמוקה, ועוד כפי שהודרכת.
    2. בקשר לקליק עליו את מדברת כאן כבר יש לאבחן במדוייק מה מקורו, האם זה במפרק הירך עצמו או באמת גביד הקופץ מעל בליטת עצם או בעייה אחרת. בהתאם לאבחנה יינתן הפתרון. הפתרונות רבים ומגוונים החל מלא לעשות כלום, דרך מגוון טיפולים שמרניים ועד לניתוח ארטרוסקופי לתיקון סחוס במפרק הירך, הנקרא לברום, או ניתוח אחר בהתאם לבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו