מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב בברךעידן08/09/2010
שלום ד"ר עברתי ניתוח בברך לפני שנה ACL והוצאת 50 % מינסקוס מדיאלי עברתי את השיקום השגתי נפח שרירים ישור מלא קיפול אפשר לומר מלא אבל לא כמו הרגל השניה .
מרגיש מצוין בריצות אופניים אימוני כוח בחדר כושר . אני שחקן כדורסל בליגה וכרגע בפתיחת האימונים אנ מרגיש 2-3 אימנונים מצויין.
באימון האחרון הרגשתי כאב מאחור. שאני מכופף את הברך ומיישר אותה בצד הלטרלי פנימי לא יודע מאיפה מגיע לי הכאב הזה אני סובל ממנו יומים 3 ללא נפיחות רק כאב חד בפנים נח יומיים חולף ושוב חוזר לי מתנועות של הכדוסל בכיפןף ובשיור פנימי לא מלווה בנפיחות .
הרופא המנתח אמר לי לחזורבלי מגן ברך
מזה הכאב החד הזה לא הרגשתי אותו מעולם ולא עשיתי איזה תנועה שהרגשתי קנאק מוזר.
הוא לא מלווה בנפיחות הוא מקשה את הרגל בכיפוף ובישר וחולף אחרי מנוחה של כמה ימים עם קרח כמובן .
מה התסמינים האלה לפי דעתך המקצעוית והמלאת נסיון. יש כפיוף וישור רק ש\זה עם כאב רציני שחולף אחרי מנוחה של כמה ימים עכשיו זה שוב חזר לי אני במנוחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בברך
ד``ר סוזנה הורוביץ08/09/2010כדי לענות ברצינות, יש צורך בבדיקתך הגופנית, כי קימות סיבות שונות לכאב זה, כגון שמתחת גם את הרצועות הצידית הלטרלית בברך, או שנוצרה פגיעה בסחוס של הברך בצד זה.
לכן מומלץ לחזור לרופא המנתח או לקבל חוות דעת שניה אצל אורטופד/ ית ברכיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים שלא נפסקים בין הברך לכף הרגל
פענוח צילום רנטגן ברכיים ומה זה אומר
פיענוח מיפוי עצמות ומה אומר דגש לשתות
כאבים בברכיים ימין ושמאל ואולטרסאונד
קרעים במיניסקוס והזרקת חומצה הילרונית לברך
תחושת לחץ בברך בעקבות חבלה
הסתיידויות ונוזלים בברך והמלצת המנתח היא
טיפול באקטמרה ומחסורו והאם הוא זמני
שחיקת סחוס בברכיים אוסטואריטיס גיל 81
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?