שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    אני
    16/10/2010

היה לי עכשיו רצףשל 3 חתונות במשך שבועיים.. בהם נעלתי לראשונה נעלי עקב (וגם התחלתי עם גבוהות) לפני יום וחצי הייתה האחרונה שבתחתונות, והיום התעוררתי בלילה עם כאבים בברך. אני לא עושה ספורט מלבד קצת אופניים, וכבר לא נסעתי שבוע.
    יכול להיות שזה נגרם מנעלי העקב? אם כן, הפרש היומיים מהנעילה ועד עכשיו הגיוני?
    בהנחה שאני נועלת מעכשיו רק נעליים נוחות - תוך כמה זמן זה אמור לעבור ואיך להקל על הכאב?.. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    16/10/2010

יכול להיות קשר בין השניים, הלחכה עם נעלי עקב גורמת להפעלה אינסיבית יותר של שרירי הרגליים כולל השריר הארבע ראשי בקדמת הירך, דבר שכשלעצמו אינו מזיק אך כשהוא בא במכה אחת ובמנות גדולות זה בהחלט יכול להיות הסיבה לכאבים. אני מערך שתוך מספר שבועות הכאב ייעלם. אם לא גשי להבדק, ייתכן ויש לך בעיה בסחוס הפיקה והעמידה הזו רק עוררה את הבעייה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו