בבקשה עזרה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה עזרה דחופה
    אור
    28/10/2010

שלום ד"ר כבר תקופה אני סובל מכאבים חזקים באזור הישבן שמוקרן לרגליים הכאב מתגבר בישיבה ממש כאבי תופת. כואב לי ללכת אני צולע. יש לי דקירות באזור המותן והשוק הקדמי ליד האיבר מין לפעמים. כאשר אני מסובב את מפרקי הירך יש קליקים חזקים מאוד בסיבוב של הירך ששמים את היד על מפרק הירך אפשר להרגיש כאשר יש קליק חזק שעצם או משהו שם יוצא או קופץ וחוזר למקום. כאשר אני מרים את הרגליים ימין או שמאל יש לי ישאר כאב בעכוז שממשיך לרגל ימין שאני מרים את הרגל ואני מעלה תקרסול הכאב מחמיר בעכוז וברגל. כאשר אני יושב אני לא יכול להרים את הרגל יש לי ישאר כאב וגם שאני מכופף את הצוואר בישיבה ישאר יש לי כאב באזור הישבן הימני. שללו לי פריצת דיסק בסיטי. שללו לי שברים באגן ועצם הזנב. מה יכול להיות הבעיה? אני פשוט לא מתפקד והמצב רק מחמיר אני על טרמדקס והוא לא עוזר ליץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה עזרה דחופה

הוספת תגובה

• בבקשה עזרה דחופה - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    31/10/2010

השערה למקור הכאב אפשר לעשות רק לאחר שאבדוק אותך, מכל מקום על פי התיאור לפחות המקור יכול להיות או עמוד השדרה המותני או מפרק היך שניהם. תתחיל בפגישה עם מומחה עמוד שדרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

אור
    31/10/2010

עשיתי ct עמוד שדרה מותני שללו לי פריצת דיסק שאני הולך יש לי כאבים בישבן שמקרינים לרגליים יש לי קליקים ממש חזקים במפרקי הירך. האם זה תקין קליקים ממש חזקים במפרקי הירך? אורטופד גב קבע שהגב תקין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    01/11/2010

קליקים במפרקי הירכיים זה לא תקין. יש שם טבעת סחוסית הנקראת לברום, לפעמים כשיש בה קרעים היא עושה קליקים. אפשר לאבחן קרעים כאלה ב MRI למפרקי הירכיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו