שחיקת סחוס וספינינג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחיקת סחוס וספינינג
    שרון
    01/11/2010

היי אני סובלת משחיקת סחוס כתוצאה של גמישות יתר הייתי ילדת גומי ,התעמלות אומנותית ,קרקע ,וכו' כיום בת 28 ורציתי לדעת אם אני יכולה ללכת לשיעורי ספינינג ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחיקת סחוס וספינינג

הוספת תגובה

• שחיקת סחוס וספינינג - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    01/11/2010

באיזה מקום את סובלת משחיקת סחוס, באיזה מפרקים? אם הברכיים בסדר אז את יכולה. כללית ספינינג גורם לכאבי ברכיים וגב תחתון לאנשים רבים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחיקת סחוס וספינינג

שרון
    02/11/2010

אני סובלת משחיקת סחוס בברכיים כאשר אני מזיזה את הפיקה יש "חריקות"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחיקת סחוס וספינינג - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    04/11/2010

אם כך, ספינינג בוודאי לא מומלץ עבורך. זה יגביר את הכאבים והנזק. הפעילות המומלצת היא שחיית חתירה ותרגילים סטטיים לחיזוק קואד או תרגילי כוח בדחיקה או סקואטינג באופן שהברך אינה מתכופפת יותר מ- 30 מעלות. הדפיסי מייל זה והראי לפיסיוטרפיסט הוא יידע למה אני מתכוון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו