תעזרו לי.. בבקשה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תעזרו לי.. בבקשה..
    יאנה
    30/11/2010

אני חיילת בת 18. לפני גיוסי עסקתי בספורט, בריקוד ליתר דיוק. כעבור שבועיים של טירונות התגלו אצלי כאבים חזקים מאוד במפרקי העגן שיצרו קושי רב ללכת ובמקרים מסויימים אף הגבילו אותי מהליכה כלל. המליצו לי משכחי כאבים ובדיקת MRA. אני קיבלתי את התשובה מהבדיקה והייתי רוצה לשאול מה פירושה ומה עושים כדי לטפל בבעיה שלי.
    תוצאות הבדיקה(מקוצר): באספקט הקדמי של המעבר בין ראש לצוואר הירך הימני מודגמת בליטה גרמית. ממצאים מחשידים לתפס אצטובולו-פמורלי מסוג CAM. מודגם קרע אלכסוני לרוחב בסיס הלברום הקדמי עליון עם ניתוק של הלברום ויצירת ציסטה פרא-לבלרית קדמית....(לאחר מכן גודל הקרע)
    אודה לכם מאוד אם תפרשו זאת בהקדם כיוון שהצבא לוחץ עלי והכאבים מתחזקים. הבדיקה נעשתה לפרק הירך הימני. כמו כן הייתי רוצה לדעת מה עושים בנוגע לבעיה זו. וממה היא נובעת.
    בתודה רבה מראש,
    יאנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תעזרו לי.. בבקשה..

הוספת תגובה

• תעזרו לי.. בבקשה.. - תגובה

ד``ר סוזנה הורוביץ
    02/12/2010

קיים אצלך עיוות מבני מסוים במעבר בין ראש הירך לצוואר הירך.
    עיוות זה יחד עם הפעילות הגמישה שביצעת, גרמו לקרע בקופסית של מפרק הירך.
    יש צורך לבדוק אותך גופנית, ואז להחליט אם לטפל בפיזיותרפיה בלבד, או שיש צורך בניתוח ארטרוסקופיה של מפרק הירך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו