מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום ד"ר, פענוח MRIדולב28/12/2010
אני רק רוצה לציין שעברתי לפני 3 חודשים ארטוסקופיה, בברך ימין ועברתי partial lateral meniscectomy של המניסקוס לטרלי דיסקואדי, שבועיים אחרי הניתוח עד עכשיו המצב רק החמיר עם כאבים עזים, אני מבצע פיזיותרפיה כ-4 פעמים בשובע, משך כל אימון כשעה עד שעתיים, אני רוצה לציין שאני חייל(טכנאי) המצריך ממני עבודה פיזית.
לפני כחודש ניגשתי את האורטופד בצבא והוא הפנה אותי לMRI, אני אשמח אם תוכלו לעזור לי עם הפענוח, ולהגיד לי מה אפשר לעשות בנידון.
להלן תוצאות הMRI :
במישורים שונים, במישקולי ערכי T1, T2SPIR, PDSPIR, 3DWATS ניצפה אות חריג במוח העצם המתאים לבצקת מוח עצם מתונה בשולי ה-LTC.
תפליט בינוני עד ניכר בבורסות וקל יותר בחלל המיפרק. מנגנון המיישרים ורצועות קולטרליות שמורות. רצועות צולבות שמורות. סחוס פטלו-פמורלי ורטינקולום שמורים.
סחוס מפרקי שמור.
מנסקוסים MM -ב.מ.פ
ML- מצב לאחר מניקטומיה פוסט ניתוחית, בקרן הקדמית אות הוריזונטלי החוצה את הקרן- סריקה 23 ב-PD-SAG- מחשיד לקרע.
לסיכום: נזק מניסקאלי מחשיד כמתואר.
תפליטים כמ וזכר.
בצקת מוח עצם בLTS.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ד"ר, פענוח MRI - תגובה
ד``ר סוזנה הורוביץ28/12/2010יתכן שלאחר כריתה חלקית של המניסקוס החיצוני (לטרלי), הופיע עוד קרע בקרן הקדמית של המניסקוס.
אם הבדיקה הגופנית תהיה תואמת לממצאים הנ"ל, יתכן שיהיה צורך בארטרוסקופיה חוזרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים שלא נפסקים בין הברך לכף הרגל
פענוח צילום רנטגן ברכיים ומה זה אומר
פיענוח מיפוי עצמות ומה אומר דגש לשתות
כאבים בברכיים ימין ושמאל ואולטרסאונד
קרעים במיניסקוס והזרקת חומצה הילרונית לברך
תחושת לחץ בברך בעקבות חבלה
הסתיידויות ונוזלים בברך והמלצת המנתח היא
טיפול באקטמרה ומחסורו והאם הוא זמני
שחיקת סחוס בברכיים אוסטואריטיס גיל 81
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?