כאב חד בצד החיצוני של ברך שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב חד בצד החיצוני של ברך שמאל
    שלומי
    18/03/2011

שלום דוקטור,
    שמי שלומי , אני רץ על חוף הים בממוצע 3 פעמים בשבוע כ 8 קילומטר ומדי פעם משתתף במירוצים של עד 10 קילומטר. את הפעילות הזאת אני מבצע כבר למעלה משנה.
    לפני חודש התחלתי להרגיש כאבים חדים בצד החיצוני של ברך שמאל ממש בחיבור בין השוק לירך. לאחר הריצה היו לי כאבים במיוחד שכופפתי את הרגל בישיבה וקצת בהליכה.
    נחתי שבועיים הכאב עבר לחלוטין ואף החלפתי נעלי ריצה (הנעלים הם נעליים מתקנות קריסת קרסול) כשהתחלתי לרוץ שוב הכאביםהתחילו עוד פעם.
    אנא הכוון אותי מה עלי לעשות כי בשבילי להפסיק לרוץ זה אסון.
    בברכה
    שלומי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאב חד בצד החיצוני של ברך שמאל - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    18/03/2011

הי שלומי, כרופא המטפל ומנתח ספורטאים רבים אני מבין כמה הריצה חשובה לך וכמה אתה חרד להפסיק אותה. כרגע אין לי שום בסיס לקבוע שאתה יכול להמשיך או שעליך להפסיק לרוץ. חסרים לי הרבה פרטים בפאזל, בן כמה אתה, איך הצילומים שלך נראים ובעיקר מה אומרת הבדיקה הגופנית במקרה שלך. באופן כללי כאבים בצד הברך בעת מאמץ יכולים לבוא מסיבות רבות ומגוונות החל מסתם דלקת שתעבור עם מנוחה קצרה ותרופות נוגדות דלקת עד קרע במניסקוס או שחיקה של סחוס המפרק. כאמור אינני יודע מה נכון במקרה שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו