בעיות במפרקי האגן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות במפרקי האגן
    sarit
    25/03/2011

שלום מזה הרבה חודשים אני מרגישה חוסר יציבות במפרקי האגן וגם בעצם העצה
    הצלומים שעשיתי לא הראו דבר אבל הבנתי שחוסר יציבות במפרקים לא ניתן לראות על ידי צלומים האם עליי להגיע למרפאת מפרקים? מה אפשר לעשות? האם ניתן להשיג בארץ חגורה לתמיכה ויצוב של מה שכתבתי? תודה אני מאוד סובלת אשמח לעזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות במפרקי האגן

הוספת תגובה

• בעיות במפרקי האגן - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    28/03/2011

אני בטוח שהתחושה שאת מרגישה וקוראת לה "חוסר יציבות" אינו תואם תואם את הבעיות המתגלות במפרקי הירכיים או בעצם העצה. יש מצבים כאלה כמו פריקה מילדות של מפרקי הירכיים, אך משום מה אינני חושב שאליהם את מתכוונת. אז קודם כל , כדי ששנינו נדע על מה את מדברת, גשי להיבדק אצל אורטופד ושלחי לי את האבחנות שהוא ירשום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה הייתי כבר אצל 5 אורטופדים

sarit
    28/03/2011

ד"ר תודה על התשובה אף אחד מאורטופדים שהלכתי אליהם הבין על מה אני מדברת שבוע הבא יש לי תור לאורטופד נוסף אני אגיד לך מה הוא חושב
    אני מרגישה גם שבחיבור בין החלק העליון של הרגל לאגן זה מאוד רופף האם מדובר ברצועות חלשות? עובדה שאני יושבת על כיסא אני מרגישה את "עצמות הישיבה" זזות ההרגשה הזאת גורמת לי לסחרחורת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו