בעיות ברכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

עדי
    28/03/2011

שוב תודה. לצערי עשיתי זאת במשך שנים בעבר - עברתי ממוחה אחד למישנהו אך אף אחד לא נתן לי פתרונות מעשיים חוץ מ "תלמדי לחיות עם זה וכשלא תוכלי ללכת בכלל יותר - ננתח".
    אבל תודה על התשובה ותשומת הלב ד"ר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות ברכיים
    עדי
    27/03/2011

שלום אני בת 28 וכ14 שנה שאני סובלת מכאבי בירכיים חוזרים עם תקופות של דלקות מתפרצות אשר מונעות ממני ללכת.
    במיפויים רבים שנעשו לי בעבר נרשם שישנה הדגשה דיפוזית בשתי הברכיים ושינויים ארתריטיים. רופא ראומטולוג רשם לי ששיש איזור סקלרוטי בחלק הדיסטלי של עצם ירך שמאל וםש מישנית לגמישות יתר.
    אשמח אם תוכלו לגרום לדברים הללו להיות ברורים יותר בשפתי, כמי שאינה מבינה במונחים רפואיים אך מבינה רבות, לצערי בכאבים.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות ברכיים

הוספת תגובה

• בעיות ברכיים - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    28/03/2011

על פי המיפוי יש לך נזי שחיקה בברכיים, בבדיקה ידנית ועיון בצילומים אוכל לדעת היכן בדיוק ומה צריך לעשות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

עדי
    28/03/2011

תודה על תשובתך המהירה. אם אוכל לדייק את הכאב הוא מופיע בשתי הרגליים עם קדימות תמיד לצד שמאל. הוא מתרכז בחלק החיצוני של מפרק הברך בחיבור בין העצם (שוק) הרגל לאיזור הברך, הפיקה. משם זה מקרין על הכל... אני מטפלת בתיחזוקן ע"י אפוסתרפיה כבר 4 שנים ומס' ההתפרצויות הדלקתיות פחתו אך לאחרונה אני בתק' דלקתית די ארוכה כחודש וחצי (יחסית לשנתיים האחרונות לפני כן היו לי דלקות של 3 חודשים). אהם ישנן אלטרנטיבות נוספות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    28/03/2011

הי עדי, צריך לבדוק אותך לראות מה סיבת הדלקות ולטפל בסיבה. התיאור הכתוב שלך לא מספיק. קחי את עצמך ברצינות גשי למומחה ברכיים שתבחרי והקשיבי לעצותיו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות ברכיים - תגובה

ד``ר סוזנה הורוביץ
    30/03/2011

כנראה שמדובר במחלה דלקתית של הברכיים, ולכן, הטיפול צריך להיות של ראומטולוג, ולא של אורטופד.
    איזור סקלרוטי בחלק הדיסטלי של עצם ירך , היא תופעה שאין לה כל משמעות.
    לגבי גמישות יתר, זו תופעה המופיעה לעיתים קרובות במחלות דלקתיות של הברכיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוספה

עדי
    30/03/2011

האמת שהייתי אצל ראומטולוג (ד"ר יאיר מולד - מנהל ראומטולוגיה בבלינסון) גם כן בעבר והוא אמר שזה לא קשור אליו. הוא כתב אבחנה עם fibrous cortical defect
    שאינני בטוחה מה זה.בנוסף ציין איזור סקלרוטי בפמור שמאלי והפנה חזרה לאורטופד.
    ושוב תודה ד"ר על היענות של שניכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו