מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלמה לאחר ניתוח ארטרוסקופיהאביתר27/03/2011
שלום,
לפני כחודשיים עברתי ניתוח ארטרוסקופיה והרופא שלי שעשה לי את הניתוח נתן לי גם תרגילי פיזוטרפיה. הוא אמר שבמידה ואני מבצע את התרגיל כמו שצריך אז אין צורך ללכת לפיזוטרפיסט. הוא אמר לי שאני צריך לשכב על מיטה ולישר את הרגל הפצועה, ואז להרים אותה ללמעלה כמה שאני יכול 20 פעמים, בנוסף אני צריך לעמוד על הרגל של הניתוח ופשוט לכופף את הברך, ככה כל שעה כל יום. אני ממש לא מצליח לעשות כל שעה, הממוצע שלי ביום זה 3-4 פעמים. האם זה מספיק בתור החלמה לניתוח? אני עתיד להתגייס עוד 8 חודשים ואני ממש רוצה ללכת ליחידה קרבית, לכן חשוב לי להתחיל לחזור לכושר מהר. הרופא (ד"א קוראים לו ד"ר טויטו) אמר שבעוד שבועיים אני יכול להתחיל לרוץ, אבל בקטנה בהתחלה. מקסימום 15 דק' ביום ובמישור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלמה לאחר ניתוח ארטרוסקופיה - תגובה
ד``ר אליהו ליברטי28/03/2011למה אינך מקבל טיפול פיסיוטרפי מודרך במכון לפיסיוטרפיה. אם כל מה שמצאו לך זה קרע במניסקוס אז 8 חודשים עד הגיוס אמור להספיק בהחלט להחלים מלא ולחזור לכושר טוב, מצאו דברים נוספים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אביתר30/03/2011לא מצאו דברים נוספים, הוא אמר שהיו שם לא מעט קרעים ובלאגן דיי רציני, ושהוא נאלץ להוריד בערך 30% מהמיניסקוס, אני לא יודע עד כמה משמעותי זה, אשמח אם תגיד לי.
לגבי הטיפול הפיזוטרפי, הוא אמר שאין צורך בזה במידה ואני עושה מה שהוא אמר לי. בעקרון הרגל שלי במצב לא רע בכלל, אני יכול לרוץ טיפה וללכת רגיל, קיפול 80% מלא, אבל אני לא יכול לשבת על הברכיים למשל או לעשות ישיבה מזרחית.
אשמח אם תמליץ לי על תרגילים לשיפור הברך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים שלא נפסקים בין הברך לכף הרגל
פענוח צילום רנטגן ברכיים ומה זה אומר
פיענוח מיפוי עצמות ומה אומר דגש לשתות
כאבים בברכיים ימין ושמאל ואולטרסאונד
קרעים במיניסקוס והזרקת חומצה הילרונית לברך
תחושת לחץ בברך בעקבות חבלה
הסתיידויות ונוזלים בברך והמלצת המנתח היא
טיפול באקטמרה ומחסורו והאם הוא זמני
שחיקת סחוס בברכיים אוסטואריטיס גיל 81
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?