מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקה חוזרת של MRI לבירור מצב ברךמדי יוסף02/05/2011
בMRI הראשון (26/12/2009 )ולאחר שעברתי ביופסיה ,הרופא החליט כי הגוש הקיים הוא PVNS בגודל( 1.4*3.3*3.8 ) .
בחוו"ד אחרת הרופא ציין כי ייתכן והגוש הוא (דם קרוש).
בMRI שביצעתי ב29/04/2011 ממש לפני 3 ימים התשובה מציינת כי :-
בצד השמאלי של המפרק הפטלו-פמורלי מודגמת מלאות רקמתית הטרוגנית הנראית כמתמשכת לרצס הפארא הלטרלי,מימדיו-
בציר הקורונלי כ-48 מ"מ בציר הסגיטלי כ-27 מ"מ בציר הגובה כ 63 מ"מ ,
כמוכן כתוב כי בסדרת STR נראה תהליך כהיפואינטנסי די מגורגר אשר מקבל האדרה בינונית לאחר הזרקת גדוליניום .
יש לציין כי אני דורך אך ורק על הרגל הנ"ל (ימין)כי ברגל השנייה אין יכולת דריכה ,אני שוקל כ 106 ק"ג משתמש בקביים והרגל הנ"ל כל זמן שאני זז היא מאומצת .
התופעות שאני מרגיש הן חוסר יכולת לכופף את הרגל והרגשה של לחץ בתוך המ
פרק המלוווה בכאבים עזים .
אשמח לתשובה ,תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה חוזרת של MRI לבירור מצב ברך - תגובה
ד``ר אליהו ליברטי04/05/2011לדעתי עליך לעבור ארטרוסקופיה כדי להוציא את הגוש שנמצא ולשלוח חלק מנו לבדיקה פתולוגית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה חוזרת של MRI לבירור מצב הברך
מדי יוסף04/05/2011תודה רבה,
נותחתי בברך שמאל בעקבות פציעה מורכבת ,והתפתחה אצלי תופעת RSD .
הגוש נמצא בברך ימין:
האם יש אפשרות לטפל בPVNS ללא ניתוח ?
האם צריך לעבור ביופסיה נוספת ?או ארטרוסקופיה (מה יותר מהר לביצוע)?
האם קצב התפתחות הגוש לא אופייני ל-PVNS ?
תודה רבה שוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים שלא נפסקים בין הברך לכף הרגל
פענוח צילום רנטגן ברכיים ומה זה אומר
פיענוח מיפוי עצמות ומה אומר דגש לשתות
כאבים בברכיים ימין ושמאל ואולטרסאונד
קרעים במיניסקוס והזרקת חומצה הילרונית לברך
תחושת לחץ בברך בעקבות חבלה
הסתיידויות ונוזלים בברך והמלצת המנתח היא
טיפול באקטמרה ומחסורו והאם הוא זמני
שחיקת סחוס בברכיים אוסטואריטיס גיל 81
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?