שחיקת סחוס בברכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחיקת סחוס בברכים
    עדה
    25/06/2011

שלום,עברתי החלפת ברך ימין לפני שנתיים ואני מועמדת להחלפת ברך שמאל. הרופא שלי מנסה לדחות את הניתוח ככל האפשר. לאחרונה החלו כאבים גם ברגל המנותחת וגם באגן הירכיים בשל העומס שאני מפעילה בגלל ההליכה העקומה שלי. אני נעזרת ברחוב במקל ובבית בהליכון. עלי לציין שאני סובלת מעודף משקל ומתקשה להורידו. אינני יודעת כיצד לנהוג. האם לדחות את הניתוח למרות הנזק שמתחיל להיגרם לרגל המנותחת ולאגן הירכיים, או להתעקש על ביצוע ניתוח בברך שמאל? אבקש לדעת האם יש אילו שהם חידושים בטיפול באוסטאורטריטיס ובשחיקת סחוס, כמו הזרקת סחוס או בדומה לכך, שימנעו ממני את הצורך בניתוח החלפת ברך. עלי לציין שניסיתי זריקת קורטיזון והיאלורנית שלא עזרו לי בכלל. תודה על תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחיקת סחוס בברכים

הוספת תגובה

• שחיקת סחוס בברכים - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    26/06/2011

אין חידושים מיוחדים בנושא אוסטאו ארטריטיס. נראה על פי דברייך שהגעת למצב בו את צריכה את הניתוח. החלטה מבובססת יותר אוכל לתת רק אחרי שאראה צילומים ואבדוק אותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו