מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- השאלת כסאות רחצה לילדחנה11/08/2008
שלום וברכה, אני עובדת בעמותה שמוציאה בשבוע הבא מחנה קית לילדים בעלי פיגור קשה ומאה אחוזי נכות. הילדים סיעודיים לגמרי ולכן על מנת לקלח אותם אנו זקוקים לכסאות רחצה לילד (מעין כסא נוח כמו ביום, רק קטן יותר, נכנס לאמבטיה, ומאפשר לילד חצי לשכב-חצי לשבת עליו, עם תמיכות ראש, ומקל מאוד את רחצת הילדים. יש לי תמונה למקרה הצורך, ואוכל לשלוח במייל) מדי שנה אנו משאילים כסאות אלה מ"יד שרה" אך השנה אין להם במלאי (הכל כמעט מושאל). האם יש לכם מידע היכן עוד אפשר להשאיל כסאות מסוג זה? אודה לכם מאוד אם תוכלו לסייע לי בכך, זה יעזור לי מאוד. תודה רבה!! חנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כסאות רחצה לילדים
נועה וכטל ספקטור11/08/2008שלום חנה
לשמחתנו יד שרה אינה העמותה היחידה שמשאילה ציוד ואביזרי עזר
האם ניסית לפנות ל"עזר מציון" ול"עזרה למרפא"?
אני מקווה שהם יוכלו לסייע.
בהצלחה בקייטנה והנאה רבה לילדים
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משאבה חשמליתשלום רובין09/08/2008
שלום אנחנו מעוניינים להשאיל משאבה חשמלית לחלב אם . באיזה סניפים ניתן להשאיל ומה העלויות ? תודה מראש ,שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משאבה חשמלית
נועה וכטל ספקטור09/08/2008ניתן להשאיל בכל סניף של יד שרה, אך כדאי לבדוק טלפונית באם יש במלאי
מספרי הטלפון ושעות הפתיחה של כל הסניפים נמצאים באתר יד שרה
כך גם תוכלו לברר מהי עלות הפיקדון ועלות הערכה האישית
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדרסים או נעל אורתופדיתענת06/08/2008
שלום, האם יש מדרסים או נעליים אורתופדיות להשאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדרסים/נעליים להשאלה
נועה וכטל ספקטור07/08/2008במערך ההשאלה של יד שרה אין מדרסים/נעליים אורטופדיות להשאלה
מוצר זה הינו אישי וברוב המקרים מיוצר פרטנית לאדם
על פי צרכיו והבעיות ממנו הוא סובל
חלק מקופות החולים משתתפות בעלות מדרסים לחלק מן הבעיות דרך הביטוח המשלים שלהם
נשמח לסייע בהכוונה נוספת
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא רחצהבטי30/07/2008
שלום, האם ניתן להשאיל כסא רחצה לתקופה של שנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקופת השאלה של כסא רחצה
שני רוזנפלד-כהן31/07/2008בטי שלום,
ניתן להשאיל את הכסא הרחצה-שירותים עם גלגלים מסניפי יד שרה עד 3 חודשים. יש אפשרות לתקופה יותר ארוכה והסניף יכול להזור על ניירת של הוראת קבע. ניתו לקבל השתדפות כספי ממשרד הבריאות עם המשתמש גר בבית ואינו זכאי ממשרד הביטחון או ביטוח לאומי.
לילדים בעלי צרכים מיוחדים קיים שירות מיוחד מקרן מלכי ולכן תקופת השאלה יותר ארוכה.
לעוד מידע נא לפנות למרכז תצוגה ויעוץ -02-6444632.
בברכה, שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתקן לתמיכה בעמידה במקלחוןצביקה23/07/2008
מי יודע היכן ניתן לרכוש להשאיל מעקה מתקפל למקלחת כך שניתן להחזיק בו בזמן המקלחת עם הפנים לכוון מי שמסייע ברחיצה. אחר המקלחת ניתן לקפלו לכוון הקיר? תודה מראש חפשתי בכל מקום אפשרי ולא מצאתי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקה למקלחת
נועה וכטל ספקטור24/07/2008צביקה שלום
לצערי לא הצלחתי להבין לגמרי את כוונתך.
האם תוכל לפרט מעט על מגבלות האדם הזקוק למעקה זה ועל המטרה של השימוש במעקה ספציפי כזה ולא בכסא רחצה או מושב המתקפל לקיר תוך שימוש גם במאחזים בקיר.
מהי לדעתך הפעולה בה האדם מתקשה ביותר? כניסה למקלחת? עמידה? ישיבה וקימה?
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא גלגליםאסנת23/07/2008
שלום רב, האם ניתן להשאיל כסא גלגלים למישהו שעבר תאונה, האם ההשאלה מוגבלת בזמן? האם יש מספר זסוגים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כסא גלגלים
נועה וכטל ספקטור24/07/2008שלום אסנת
ניתן להשאיל בסניפי ההשאלה של יד שרה כסא גלגלים לתקופה של חודש ובאם יש צורך להאריך את ההשאלה לתקופה של עד 3 חודשים. ישנן מספר סוגים של כסאות גלגלים ואני ממליצה לך לצור קשר עם אחד ממרכזי התצוגה והייעוץ שלנו שם יוכל הצוות המקצועי להדריך אתכם בהתאמת הכסא לצרכי האדם,בהתארגנות בבית עם כסא גלגלים ובהדרכה של המלווה בסיוע לאדם המשתמש בכסא גלגלים.
מרכזי התצוגה והייעוץ
תל אביב - זמנהוף 37 טלפון: 03-2531449
ירושלים - בית יד שרה שד' הרצל 124 טלפון 02-6444632
ראשון לציון - גבעתי 22 טלפון 03-9543375
נתניה - איכילוב 8 טלפון 09-8303404
רעננה - שמחה הולצברג 3 טלפון 09-7706604* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוניטור נשימתתירינה20/07/2008
שלום, אנו זקוקים למוניטור נשימתי עבור הבת בת חודשיים, מה אני אמורה להביא איתי לסניף הרלוונטי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוניטור נשימתי
נועה וכטל ספקטור21/07/2008רינה שלום
ליד שרה אין במערך ההשאלה מוניטור נשימתי אלא רק מוניטור קרדיאלי
ניתן לפנות לסניפי ההשאלה בנהריה, בית שאן, חיפה, נתניה, ראשון לציון, איכילוב, באר שבע ואילת.
עליכם להביא התחייבות מקופת חולים
ערבון 500 ש"ח
ומחיר הערכה למכשיר הנה 130 ש"ח
לשאלות נוספות אתם מוזמנים לצור קשר עם אחד הסניפים שפרטתי למעלה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא גלגלים למעבר צר ומדרגותעפרה15/07/2008
אבי חולה COPD במצב קשה מאוד אינו יכול ללכת ורוב שעות היום יושב בכיסא בחדרו במקרים בהם קם לשרותים או לאוכל מועד וקשה מאוד להקימו על רגליו הוא גר בקומה 1 על עמודים ומיותר לציין כי לא יוצא מפתח הבית. אנו מחפשים פתרון לנייד אותו בתוך הבית שיאפשר גם להוריד אותו אל מחוצה לו האם יש איזה פתרון רלוונטי ? כסא גלגלים רגיל אינו מתאים בגלל גודלו ואי יכולת הנעה בתוך הבית אשמח לקבל את עצתכם על מנת לגרום לו מעט נחת האם יש כסא גלגלים למעבר צר (פרוזדור וחדר שירותים) המאפשר גם ירידה במדרגות תודה מראש כל הכוונה תוכל לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניידות בבית ומחוצה לו
נועה וכטל ספקטור17/07/2008עפרה שלום
שאלתך נגעה בניידות בתוך הבית ומחוצה לו
בתוך הבית הייתי מייעצת לכם לנסות להשתמש בכסא רחצה ושירותים שניתן לשאול בסניפים השונים של יד שרה, הכסא צר למדי ואין לו גלגלים גדולים בצדיו כפי שיש בכסאות הגלגלים האחרים.
את הכסא הזה מוביל המטפל וניתן לגלגלו ולהציבו מעל האסלה בכדי להשתמש בשירותים. במקרים מסוימים כאשר האדם יציב אפשר להשתמש בכסא משרדי עם גלגלים וידיות תוך שמירה צמודה והנעה איטית של הכסא ברחבי הבית.
לגבי פתרונות ליציאה מהבית ליד שרה אין ציוד עזר הפותר הורדה במדרגות אך קיימים פתרונות כאלו בשוק, ישנם מכשירים המתחברים לכסא גלגלים ומורידים אותו למטה בסיוע של אדם נוסף, או אפשרות לצור מעלון בחדר המדרגות.
נשמח לייעץ עוד באופן אישי או טלפוני
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים נוספים....???.
עפרה20/07/2008נועה תודה על תשובתך אשמח לקבל מידע נוסף לגבי העזרים לניוד מחוץ לבית וחדר מדרגות היכן ניתן להשיג / להשאיל ? עלויות? השתתפות במימון של משרת הבריאות? קופת חולים ? תרומות?? תודה מקרב לב עפרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניוד מחוץ לבית
נועה וכטל ספקטור20/07/2008אשמח לפקסס לך או להעביר במייל דף פתרונות למדרגות שיש לנו במרכז התצוגה, אנא צרי עמנו קשר (י"ם או תל אביב) בכדי להעביר פרטיך .
משרד הבריאות משתתף ברכישת זחליל במקרים נדירים
ישנה אפשרות לחפש באינטרנט "יד שניה" או לפנות לעמותות אחרות.
קופות החולים אינן משתתפות ברכישת מכשירים
נקודה נוספת שיש לדעת היא כי לאביך מגיע ביקור בית של טרפיסט מקופת חולים מהיחידה להמשך טיפול ומעקב. הפניה ליחידה היא על ידי הפניה של רופא המשפחה. המטפלים ביחידה יוכלו להעריך את צרכי אביך בהתייחס לסביבתו הביתית.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדף פתרונות
עפרה26/07/2008נועה תודה על תשובתך המייל שלי למשלוח דף הפרונות הקיים בתצוגה הוא [email protected] לאיזה עוד עמותות ניתן לפנות? לגבי הטרפיסט, אבי אכן קיבל סדרה של מספר ביקורים הממומנים ע"י הקופה , לצערי טיפולים אלו נסתיימו ולא הניבו תוצאות של ממש תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוצרים להשאלה לנכיםשני15/07/2008
שלום, איך אני יכולה לדעת איעלו אביזרים יש לכם להשאלה לנכה בשדיקום לאחר תאונת דרכים? האם יש רשימה שאני יכולה לקרוא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאלה יד שרה
נועה וכטל ספקטור16/07/2008שלום שני
באתר של יד שרה ישנה פירוט של ציוד ההשאלה
אם אתם מחפשים משהו ספציפי ניתן לצור קשר עם אחד מסניפי ההשאלה
הקרוב לאזורכם, על פריטים שאינם במערך השאלה ניתן לקבל מידע במרכזי התצוגה והייעוץ
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלנה12/07/2008
שלום רב, נשברה לי הרגל וכעת לא אוכל ללכת זמן רב, רציתי לדעת האם יש מקום ממנו אוכל להשאיל כיסא גלגלים לחודשיים בערך? אשמח לקבל הפניה למקום כזה, אם קיים. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כסא גלגלים
נועה וכטל ספקטור12/07/2008לנה שלום
ראשית אאחל לך החלמה מהירה
שנית - ליד שרה 104 סניפי השאלת ציוד רפואי בהם ניתן לשאול כסא גלגלים, ספסל מעבר לאמבטיה (אם אין לך פינת טוש) והליכון לשלב החלמה מתקדם יותר
ניתן למצוא את פירוט הסניפים באתר של יד שרה
הם ישמחו לספק את כל המידע לגבי עלויות ההשאלה (פקדון ) ומשך הזמן
המרפאות בעיסוק במרכזי התצוגה והייעוץ ישמחו לענות על שאלות בנושא תפקוד - הטלפונים בראש הפורום
אתר יד שרה
[a href='http://www.yadsarah.org.il/site.asp' id='link'][/a]
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא בטיחות לגבס ספייקההילה07/07/2008
שלום, בתי צפויה לגבס ספייקה למשך 3 חודשים. האם יש היכן שהוא כסא בטיחות מתאים לתצורת הגבס? אם כן - היכן? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כסא בטיחות
נועה וכטל ספקטור07/07/2008הילה שלום
ברשותך, אבקש עוד מספר פרטים בכדי לספק לך מידע ראוי
1. האם התכוונת לכסא בטיחות לרכב ?
2. מהו גיל הילדה (בכדי לדעת מהי צורת הכסא, סל קל, כסא בטיחות, בוסטר)?
3. האם יש פרטים מיוחדים על צורת הגבס? האם הוא יכסה את הגב והגפיים התחתונות? ועד איזה גובה.
אשמח לתגובתך
בריאות שלמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלון חמצןאלה06/07/2008
שלום רב, אנו זקוקים לבלון חמצן נייד על מנת לטפל בבעיית נשימה בבת שנתיים, האם משאילים לכם או מבית החולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלון חמצן
נועה וכטל ספקטור06/07/2008ניתן להשאיל בלון חמצן בסניפי ההשאלה של יד שרה
מצאו באתר האינטרנט את הסניף הקרוב אליכם
לבירורים נוספים כגון ציוד נלווה (עגלה לבלון ועוד) אני ממליצה לצור עימם קשר טלפוני
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגליל חמצן נייד בלבריאות-שופ
יגאל14/11/2008אפשר גם לרכוש בלון חמצן נייד אצל לבריאות -שופ, הם מספקים גלילי חמצן עד לבית כולל הסבר והדרכה, הגלילים חדשים והשירות מעולה
אלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאלחנן02/07/2008
שלום רב, האם קיימות נעליים אורתופדיות מגביהות לגברים? אני גבר נמוך והייתי מאוד רוצה להוסיף כמה ס"מ לגובה שלי. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעליים
נועה וכטל ספקטור03/07/2008אלחנן שלום
אין ברשותי מידע על נעליים מגביהות, למיטב הבנתי חנויות של נעליים אורטופדיות מייצרות נעליים מותאמות לפי צרכי הפונה ולכן עליך לשקול האם הם יכולים לסייע לך. בנוסף אני משערת שגם אתה נתקלת בפרסומים על מדרסים מגביהים אך היות ואני אישית לא קיבלתי מידע או פידבק על טיבם מקהל הפונים למרכזי התצוגה, אני ממליצה לבדוק את טיבם או התאמתם ב"עין ביקורתית"
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשיר אינהלציהטל29/06/2008
שלום האם נהוג להשאיל מכשיר אינהלציה או לרכוש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשיר אינהלציה
נועה וכטל ספקטור30/06/2008טל שלום
ניתן לשאול מכשיר אינהלציה בסניפי יד שרה השונים, פרישת הסניפים נמצאת באינטרנט באתר של יד שרה
ההשאלה לחודש עם אפשרות להאריך עד 3 חודשים
השיקול לרכישת מכשיר הוא כמובן שלך אך אם את זקוקה לו כרגע ולתקופה קצרה יחסית אני ממליצה לשאול.
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליכון עם גלגליםרחלי25/06/2008
היכן אפשר להשכיר כיסא עם גלגלים שמחובר אליו כסא? אבי יוצא מבי"ח וזקוק לכיסא כזה לתשובתך אודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליכון גלגלים
נועה וכטל ספקטור26/06/2008רחלי שלום
לא הבנתי לגמרי את שאלתך האם הכוונה להליכון גלגלים שיש לו גם כסא המאפשר לשבת עליו בעת ההליכה למנוחה? ישנם מספר פריטים כאלו בסניפי ההשאלה וכדאי לברר קודם טלפונים אם הם קייימים במלאי היות ופריטים יוצאים וחוזרים מסניפי ההשאלה.
אשמח אם תפרטי למה התכוונת בכדי שאוכל לדייק בתשובתי
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיוק לזה אני מתכוונת
רחלי28/06/2008להליכון עם כיסא שאפשר לשבת לנוח בעת ההליכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרולטור +כסא
נועה וכטל ספקטור30/06/2008רחלי שלום
בסניפי ההשאלה ניתן להשיג רולטור עם כסא
זהו הליכון עם 4 גלגלים +כסא
שם גם ידריכו אתכם על השימוש בו
ישנם גם מספר ספקים המוכרים רולטורים שונים את מוזמנת לצור קשר עם מרכז התצוגה לקבלת פרטים נוספים
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)