מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גומיה לפיזיותרפיהשי02/09/2012
נתבקשנו לקנות גומיה גדולה לביצוע פיזיותרפיה לאחר תאונת דרכים
אבל חבל לנו לקנות משהו שלא יהיה בו שימוש אח"ר
האם אפשר להשאיל גומיה כזאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גומיה לפיזיותרפיה - תגובה
נועה וכטל ספקטור04/09/2012שי שלום
ביד שרה אין גומיה לפיזיוטרפיה כחלק ממערך הציוד הרגיל
מבירור שעשיתי באינטרנט עלות גומיה כזאת באורך 1.2 מטר היא כ20 ש"ח
הייתי מציעה להשקיע ברכישה היות והאלסטיות יורדת ככל שהשימוש גובר
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשיר אורטופדיחויה19/08/2012
איך קוראים למכשיר החשמלי שמחברים בבתי החולים לרגליים לאחר ניתוח - מטרת המכשיר למנוע קרישי דם.
האם ניתן לרכוש את המכשיר באופן פרטי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - השאלת קביים בקצריןאבי מדזינסקי18/08/2012
הבת שלי (בשנת שרות)
נקעה רגל וזקוקה לקביים בהשאלה
מה האפשרויות באזור קצרין/הגולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאלת קביים בקצרין - תגובה
נועה וכטל ספקטור18/08/2012אבי שלום
יש סניף בחיספין, בטבריה ובקריית שמונה
הפרטים באתר האינטרנט של יד שרה
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון המון תודה!
אבי מדזינסקי18/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רצועות שם לחוליםוואקה13/08/2012
שלום חברים יקרים, אנוכי מחפשת למען אירוע תרבות חשוב, יצירה אומנותית שאנחנו יוצרות בקרוב- רצועות שם שנותנים לחולים בבתי חולים. אולי קוראים לזה סרטים? אלו שנותנים ליולדות עם השם עליהם? האם מישהו יכול לתת לנו כיוון, סרט, דרך, שער, דלת לקראת אותו חפץ נחשק? ? ? אשמח שתחזרו אליי . בבברכת הרבה בריאות בריאות אהבה אהבה זו התשובה להחלמה תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רצועות שם לחולים - תגובה
אבישי בר-טל13/08/2012שלום לך
אולי שווה לך לפנות לבתי חולים, ולבדוק אצלם מי מספק את הסרטים האלו.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סד ליישור המרפקמירה09/08/2012
האם ניתן להשיג סד ליישור המרפק בהשאלה מגורם כלשהו?
אודה לעזרתכם,
מירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - ניתוח התעלה הקרפליתבינה07/08/2012
אני עומדת לעבור ניתוח בתעלה הקרפלית בשורש כף היד
נאמר לי שאצטרך לענוד סד מיוחד בתום הניתוח
האם מומלץ לקנות אותו או להשאיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - האם יש כסאות מיוחדיםחנן26/07/2012
לשבת במשרד שמונעים כאבי גב וברכיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש כסאות מיוחדים - תגובה
נועה וכטל ספקטור26/07/2012כן יש מבחר כיסאות אך ראשית יש לברר מדוע נגרמים כאבים אלו
לכל נושא הישיבה והעבודה מול "תחנת העבודה" מתיחסים בארגונומיה ז"א התאמת מנחי האדם לסביבת העבודה שלו כדי למנוע פגיעות ואף פציעות (למשל תסמונת התעלה הקרפלית בשורש כף היד שנגרמת משימוש ממושך בעכבר ומקלדת)
נשמח לייעץ יותר אך לשם כך עלינו (מרכזי התצוגה) לדעת יותר פרטים
נשמח לסייע
בריאות לכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על מד סוכר בדםלימור17/07/2012
אצל אבי התגלה סוכר בדם והוא צריך למדודו עכשיו כמה פעמים ביום
האם ניתן להשאיל איפשהו מכשיר כזה או שצריך לקנות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על מד סוכר בדם - תגובה
אבישי בר-טל17/07/2012שלום לימור
ראשית אאחל לאביך רפואה שלימה.
מכשיר למדידת רמת סוכר בדם (גלוקומטר), קיים בסניפי יד שרה, אולם לעיתים ישנם במלאי דגמים ישנים, שקשה להשיג להם מקלוני מדידה (סטיקים) בבתי המרקחת. אי לכך אוכל להמליץ לך 2 פתרונות:
1. לקחת מכשיר מיד שרה, ולבדוק האם תוכלי להשיג עבורו מקלוני מדידה בבית מרקחת.
2. ניתן לבדוק אופציה לרכישת המכשיר בבית מרקחת (לעיתים בזכות הסדרים של קופ"ח, ניתן לרכוש אותם במחיר מוזל מאד) ואז נושא הסטיקים פשוט יותר.
בברכה
אבישי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יוניזטור, איונייזר, יוניזראילן06/07/2012
אני מחפש לשכור יוניזטור (מכשיר איונים) שהורג את קרדית האבק ומקל הנשימה אצל אסטמתים.
אם מישהו יודע איפה אפשר לשכור - אודה מאד. לא אכפת לי לקנות -אבל אני רוצה קודם כל לנסות .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מר בר-טל, תודה. צר לי שכשהתקשרתי
אילן08/07/2012ליד שרה בשבוע שעבר - ענו לי שאין להם מכשיר כזה. אבל כמובן אנסה.
ושוב תודה.
אילן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמר בר-טל, תודה. צר לי שכשהתקשרתי - תגובה
אבישי בר-טל08/07/2012אכן, מדובר במכשיר נדיר, ולצערי לא כולם יודעים על קיומו. מסיבה זו הפניתי אותך ישירות לאדם שמכיר את המכשיר, והוא יסייע לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קניית כבא גלגליםרעות01/07/2012
שלום,
בני עבר תאונת דרכים וזקוק לכסא גלגלים לכמה חודשים
אנחנו לא רוצים לקחת בהשאלה אלא לקנות
כמה עולה כסא גלגלים והיכן ניתן לרכוש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - שאלה על קבייםנורית20/06/2012
לקחנו לבננו שעבר תאונת דרכים זוג קביים
שבמקרה נשברו
מה עושים במצב זה? האם נצטרך לשלם עליהם סכום מלא? השארנו שם צ'ק פיקדות האם ישתמשו בו וזהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על קביים - תגובה
אבישי בר-טל24/06/2012שלום נורית
באם לקחתם את הקביים ב"יד שרה", במקרה בו נשברו הקביים תיאלצו לשלם תשלום מלא (כ-100 ש"ח) עבור הקביים. צ'ק הפקדון מכסה בד"כ רק חלק מהסכום המלא, כך שאני מניח שתצטרכו להוסיף על הסכום של הצ'ק תוספת כלשהיא.
יום טוב
אבישי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה על קביים - תגובה
אבישי בר-טל24/06/2012שלום נורית
באם לקחתם את הקביים ב"יד שרה", במקרה בו נשברו הקביים תיאלצו לשלם תשלום מלא (כ-100 ש"ח) עבור הקביים. צ'ק הפקדון מכסה בד"כ רק חלק מהסכום המלא, כך שאני מניח שתצטרכו להוסיף על הסכום של הצ'ק תוספת כלשהיא.
יום טוב
אבישי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבייםעמית12/06/2012
שלום
היכן ניתן לשאול קביים לחודשיים?
רק ביד שרה?
היכן יש בתל אביב ומהי העלות?
תודה לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קביים - תגובה
נועה וכטל ספקטור12/06/2012עמית שלום
קביים ניתן לשאול מיד שרה לחודש ולהאריך את ההשאלה עד 3 חודשים.
בתל אביב ישנם 3 סניפים ביפו ברח' שדרות ירושלים, ברחוב זמנהוף 37 ובתוך בי"ח איכילוב.
אני ממליצה לצור קשר עם הסניף שאתה מעוניין להגיע אליו ולברר עלות פקדון. בהחזרת הציוד הפקדון מוחזר אליך (אתה יכול לתרום באם תרצה)
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיטה סיעודיתmchev03/06/2012
שלום,
אני מחפש לאבי מיטה סיעודית ואין לי מושג במה לבחור מבין המגוון הרחב שראיתי.
אשמח לקבל עזרה - המלצות וחוות דעת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטה סיעודית - תגובה
נועה וכטל ספקטור03/06/2012שלום רב
אכן קיים מגוון של מיטות סיעודיות, (קישורים לא עולים באתר) אך המטרה שלנו היא שאביך יקבל את המוצר המתאים לו .
ראשית נשאלת השאלה מדוע זקוק אביך למיטה? האם ניסיתם פתרונות אחרים? האם הם היו אפקטיביים?
שנית ישנה אפשרות לשאול ביד שרה מיטה סיעודית ולהתנסות
שלישית משרד הבריאות משתתף ברכישת אביזרי עזר וניידות לזכאים לך גובה ההשתתפות היא 75%. (יותר ובמקרים מיוחדים)
החלטה על רכישה של אביזר עזר חייבת לכלול יעוץ פרטני בכדי שתהיה יעילה. הייעוץ יכול להיות דרך אנשי מקצוע בקהילה (פיזיוטרפיסטית/מרפאה בעיסוק מהיחידות להמשך טיפול למשל) או דרכנו.
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטה סיעודית - תגובה
נועה וכטל ספקטור03/06/2012שלום רב
אכן קיים מגוון של מיטות סיעודיות, (קישורים לא עולים באתר) אך המטרה שלנו היא שאביך יקבל את המוצר המתאים לו .
ראשית נשאלת השאלה מדוע זקוק אביך למיטה? האם ניסיתם פתרונות אחרים? האם הם היו אפקטיביים?
שנית ישנה אפשרות לשאול ביד שרה מיטה סיעודית ולהתנסות
שלישית משרד הבריאות משתתף ברכישת אביזרי עזר וניידות לזכאים לך גובה ההשתתפות היא 75%. (יותר ובמקרים מיוחדים)
החלטה על רכישה של אביזר עזר חייבת לכלול יעוץ פרטני בכדי שתהיה יעילה. הייעוץ יכול להיות דרך אנשי מקצוע בקהילה (פיזיוטרפיסטית/מרפאה בעיסוק מהיחידות להמשך טיפול למשל) או דרכנו.
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השאלת ציוד רפואיאולגה21/05/2012
שלום רב,
הזמננו ציוד אורטופדי, מתי אפשר לקחת אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאלת ציוד רפואי - תגובה
אבישי בר-טל21/05/2012שלום אולגה מהכין הזמנתם ציוד רפואי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכורסא אורטופדית
הגר נתן23/04/2016בני אהוד רימוני -בן 50 כיום. נפגע שיתוק מוחי מלידה. ב-15 השנים האחרונות חלה הדרדרות במצבו. כיום הוא מרותק למיטתו כשכל פלג גופו התחתון משותק. הוא הפך לסעודי לחלוטין ונסעד על ידי מטפלת נפאלית. מניידים אותו בכיסא גלגלים בתוך הבית,
אך רוב שעות היום הוא שוהה מול הטלוויזיה על כורסא אורטופדית שאבד עליה הכלח
ולא ממלאה את הפונקציות הנדרשות.
שאלתי היא: אם דרככם יש אפשרות לרכוש כורסא אורטופדית תקינה במצב טוב.
[בהשאלה, או רכישה ובאילו תנאים??]
בברכה הגר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כורסא אורטופדית - תגובה
חנה קרמן01/05/2016שבוע טוב
תודה על פנייתך.
ליד שרה יש 8 מרכזי תצוגה וייעוץ והם ישמחו לייעץ לך טלפונית בנושא, או לארח אותכם ולייעץ לכם.
הרבה אנשים נהנים משימוש של כורסאת טלביזיה חשמלית או מכנית, כי היא נוחה ונעימה, במערך ההשאלה של יד שרה אין כורסאות כאלה, למרות שיש שוק יד שניה ונשמח לתת לך מידע נוסף על כך בשיחה הטלפונית.
קיץ טוב
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליכוןגבי14/05/2012
סבתא שלי הולכת עם הליכון וכדורי טניס האלה בקצה, אין איזה משהו קצת יותר נורמלי מהכדורים האלה לדחוף שם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליכון - תגובה
נועה וכטל ספקטור14/05/2012שלום גבי
נושא כדורי הטניס עולה מדי פעם הן באתר והן בתצוגות
בעיקרון, באם הגומיות בקצה ההליכון תקינות ולא שחוקות אין צורך בכדורים
במיוחד באם הם (הכדורים)שחוקים.
אני חושבת שהעניין העיקרי הוא שהזקנים שמשתמשים בהליכונים מתרגלים אליהם וחושבים שהם מהווים אלמנט חשוב בהליכון ולא כך.
הליכה בטוחה לכולנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)